FatihDonmez
Centipat
Daha fazla
Intel işlemci istemişsiniz fakat Gaming için AMD daha iyi bir tercih olacaktır.- İşlemci olarak Intel istiyorum ama AMD de olabilir. İşlemciler hakkında pek bir bilgim yok.
Teşekkür ediyorum. Hemen bakacağım. Intel ve AMD arasındaki farkı tam anlayamadım. Ama dediğim gibi ileride render da alacağım için intel daha mantıklı bir tercihmiş.Intel işlemci istemişsiniz fakat Gaming için AMD daha iyi bir tercih olacaktır.
ADRA / AMD Ryzen 5 5600 / MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X 8GD6X OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ADRA Gaming Bilgisayarı GeForce RTX 3060 Ti ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Teşekkür ediyorum hemen dediklerine bakıyorum. DLSS3 teknolojisi ve ayrıyeten render için nvdia seçimi daha mantıklı olacak herhalde diye düşünüyorum. Tabii ki bu konularda çok da bilgili olduğum söylenemez.RTX olmazsa bu çok iyi sistem, hem ileriye dönük 16 GB VRAM'li RX 6800 var, modeli de güzel MSI'ın Gaming Z Trio modeli.
Eğer illa da RTX istersen:MAXIMA-6800 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
MAXIMA-6800 oyuncu bilgisayarı RX 6800 ekran kartı ve AMD’nin 5.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 7500f ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
İşlemci soğutucu seçip al.BLADE-DUAL3070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-DUAL3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
@FatihDonmez bence yukarıdaki AMD ekran kartlı sistem alabileceğin herhangi bir 3070'li sistemden daha iyi olacaktır. Bir düşün bence AMD'nin ekran kartlarını.
Teşekkür ediyorum. Hemen bakacağım. Intel ve AMD arasındaki farkı tam anlayamadım. Ama dediğim gibi ileride render da alacağım için intel daha mantıklı bir tercihmiş.
Teşekkür ediyorum hemen dediklerine bakıyorum. DLSS3 teknolojisi ve ayrıyeten render için nvdia seçimi daha mantıklı olacak herhalde diye düşünüyorum. Tabii ki bu konularda çok da bilgili olduğum söylenemez.
Anladım RTX olup VRAMi 12 gb olan var mıdır. Bütçemi az daha aşabilirim o durumda. TeşekkürlerBenden söylemesi attığım 3070'li sistem 2-3 yıl geçmeden eskiyebilir 8 GB VRAM yüzünden. Ki bu bütçeyle alabileceğin sıfır Nvidia sistemlerde ya RTX 4060 ya da 3070 görürsün. Her ikisi de VRAM konusunda beni hayal kırıklığına uğrattı, ben de yakında sistem alacağım ve seninle aynı bütçeye sahibim. Nvidia'ya bakıyordum fakat VRAM kapasiteleri çok düşük olduğu için AMD'ye yöneldim mecburen.
Anladım RTX olup VRAMi 12 gb olan var mıdır. Bütçemi az daha aşabilirim o durumda. Teşekkürler
Maksimum 28 e kadar çıkabilirim. Sonuçta monitör de alacağım. Ona da bi miktar ayırmak istiyorum.4070 önerebilirim.
IMOLA-4070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 OC 12GB WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
IMOLA-4070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4070Ti ekran kartı ve Core I5-12500 ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Fakat bütçeni ne kadar artırabileceğini söylersen daha iyi olur tabii.
Maksimum 28 e kadar çıkabilirim. Sonuçta monitör de alacağım. Ona da bi miktar ayırmak istiyorum.
Anladım. Ben bir daha araştırma yapayım. Nvidia mı yoksa AMD mi seçeceğim hala karar veremedim. Tam olarak farklarını da anlayamadım açıkcası. RTX istiyorum çünkü DLSS 3 teknolojisi ile yüksek ayarlarda daha fazla fps alma imkanı varmış. Ve NVIDIA render alırken AMDye göre daha iyi olduğunu biliyorum. Beni bu konuda aydınlatabilirsin.O zaman bence tek çaren RX6800'lü sistem, eğer ileride sorun yaşamak istemiyorsan. Tabii sen bilirsin 3060 12GB'lı sistem de alabilirsin fakat 3060 gibi bir kart da düşük kalıyor.
@FatihDonmez kusura bakma şimdi farkettim RX6000 serisindeki yüksek seviye kartlar biraz ısınıyor. Fakat fan ayarıyla çözülebilir.
İleride 3070 TI'ı satıp başka ekran kartına geçerim diyorsan bu sistem de güzel: