25.000 TL hazır sistem önerisi

Hocam bence intel her türlü önde. sıcaklık, düşük enerji kullanımı olarak önde. Hikayeli AAA oyunlarda intel daha çok fps alıyor. ama csgo valorant lol gibi oyunlarda ryzen 5 5600 500 fps alırken intel 350 300 alıyor. Monitörler 144 fps civarı desteklediği için sorun olmuyor. Ben intel seçtim.

Hocam 3060 düşük bir kart o bütçeye göre. Rx6800 kesinlikle işinizi görecektir. Alın bu sistemi. Sıvı soğutmayı sonra takarsınız bu sitede pahalı.
Hocam haklısınız ama dediğim gibi NVIDIA ekran kartı alacağım büyük ihtimal. Render açısından özellikle. Hem bütçeyi az düşürürsem 1 TB M.2 SSD ve sıvı soğutucu takabiliyorum. DLSS3 özelliği daha çok dikkatimi çekiyor hem. Evet biliyorum her oyunda yok. Evet her oyunda fps artması yapmıyor. Ama nedense daha yakın görüyorum RTX i. Alacağım bilgisayara overclock yapmayı düşünüyorum. Bu konuda bi bilgin ya da tavsiyen var mıdır?

Bir arkadaşım 25 bütçeyle yayın ve rekabetçi oyunlar için pc bakıyor ona da bunu alacağız sanırım

Hocam değmez. Kasa psu değişmeli. Değişince zaten 25k edecek. 8gb vram yeterli değil. Attığım sistem çok çok daha iyi.

İşlemcisini 13400F' ye yükseltip alttaki sistemi tercih ettim hocam, umarım online oyunlarda üzülmem.

Hocam değmez. Kasa psu değişmeli. Değişince zaten 25k edecek. 8gb vram yeterli değil. Attığım sistem çok çok daha iyi.
RTX 3070 de 8GB VRAM yeterli bence. Ekran kartının RTX olmasını istiyorum. Güç kaynağınında gayet yeterli olacağını düşünüyorum 650W 80+ Bronze. Büyük ihtimal o attığım kasayı alacağım yarın. Herkese cevaplarından dolayı çok teşekkür ederim.

Steamden beni ekleyebilirsiniz. Çoğunlukla CSGO oynayacağım ama başka FPS, CO-OP ve hikaye tabanlı oyunlarda oynayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…