25.000 TL i7 6700K Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Para var huzur var dedikleri bu olsa gerek.
Ve her ne kadar saglam sistem toplasanda soylemeden edemeyecegim.
Simdi toplam 25.000 TL demi 22 sisteme gitti desek 3 klavye mouse filan.
23.000 TL'ye X99 platformunda 5960X 3 adet ekran kartli hatta zorlarsak 4 adet ekran kartli canavar toplardim.
Her ne kadar toplardim desemde toplayamayacagim icin hayirli olsun 200 FPS'li oyunlar dileyi ile kardesim

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş muhtemelen sonradan görmüş. Yazdığı her konuda "kardeş bende Gtx 980ti sli var çok güzel performans alıyorum."demeyi de unutmamış. Yazık...

Bu sistem ile bir de 20.000 TL'ye araba alabilirsiniz, ve ya 2-3 ekmek bulamayan insanın karnını doyurup dua alabilirsiniz! (+GTX1080)

Tamamen israf.
Windows'a 500 lira verilir mi? Windows'un kendi yayınladığı iso dosyası var.
Ayrıca the division 350 lira değil 230 lira, ucuz sitelerden 180-190'a da alıyorsun.
GTA 5 80-90 lira.
Aynen, "Tamamen israf.".

Öncelikle hayırlı olsun diyorum ama bu konuyu egonu tatmin etmek için açmışsan birçok bedduayıda almışsın bu yüzden hiçde hayırlı olacağa benzemiyor. Asıl konuya gelecek olursak, Bu sisteme şu girdiğimiz dönemde bu kadar para vermek enayiliktir. Yeni nesil ekran kartlarının 2 hafta sonra geleceğinden haberin yoktu sanırım. Güle güle kullan.

Annesi babası nasıl biri merak ediyorum . Ayrıca İphone 6S'i de var beyler lütfen yani bir karede bütün mal varlığını paylaşan bir güzel beyinli arkadaşımız. Bazılarının ailesi o parayı yılda alamıyor bu saf 1 oyun bilgisayarı için çöp etmiş. Sanarsın E-Sporcu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…