25.000 TL ile PC toplama

Buna bakıcam. Bende sabahtan beri araştırıyorum bunu buldum bu nasıldır?

Buna bakacağım. Bende sabahtan beri araştırıyorum bunu buldum bu nasıldır?
Eki Görüntüle 1485128

O kaliteli bir PSU ama 100TL daha pahalıya SilentStorm 850W gibi canavar varken neden bu olsun ki?

@SCAR_H size muhteşem ötesi bir sistem önerdim GPU çok efsane olmasa da bence görüşümü es geçtiniz.

O kaliteli bir PSU ama 100TL daha pahalıya SilentStorm 850W gibi canavar varken neden bu olsun ki?

@SCAR_H size muhteşem ötesi bir sistem önerdim GPU çok efsane olmasa da bence görüşümü es geçtiniz.
Görüşünüzü es geçtim sayılmaz, marka takıntım yüzünden kendi görüşümü öne aldım diyeyim. 850w fazla olur bence. Bütün parçalar için kararımı verdim. Anakart haricinde. Hatta bütçe biraz arttı.

Marka takıntısı mı?

Kararınızı verdiğiniz parçaları atar mısınız?

PSU gözümü kanatacak bu fiyata. RAM ve PSU'yu bunlarla değiştirmenizi tavsiye ederim:

Kasanız ve ekran kartınız kötü. Kasanızın tasarımı dışında esprisi yok. Ama tabii zevk meselesi.

Stok gelirse şunu al. Stok biteli 1 hafta olacak umarım gelir stok.

Ram'ı değiştim ama psu olarak hangisi daha güvenilir 850 w lazım değil fazla, seçtiğim psu dan daha sağlamsa önerdiğiniz psu yu da seçebilirim.

Stok gelirse muhtemelen fiyatı yükselecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…