25.000 TL laptop önerisi

Bütçe
25.000

mkzk

Hectopat
Merhaba arkadaşlar bu bilgisayar alınır mı? Bütçe 25.000 TL önerilere açığım. Bütçeyi aşamam maksimum bütçe bu kadar. Bozdan teknoloji güvenilir mi? Daha önce alışveriş yapan var mı? Daha önce kullanan varsa bilgisayarın artı ve eksileri nelerdir? Son olarak ekran kartı kaç watt bulamadım?

Merhaba arkadaşlar bu bilgisayar alınır mı? Bütçe 25.000 TL önerilere açığım. Bütçeyi aşamam maksimum bütçe bu kadar. Bozdan teknoloji güvenilir mi? Daha önce alışveriş yapan var mı? Daha önce kullanan varsa bilgisayarın artı ve eksileri nelerdir? Son olarak ekran kartı kaç watt bulamadım?

Eğer bir yere götürüp getirmiceksen sakın laptop alma çok daha pahalı onun yerine bu fiyata çok daha iyi masaüstü alabilirsin eğer istersen sana önerebilirim.

İkisi birlikte 23.8K yaptı ve attığın laptoptan çok daha iyi bir sistem ama yine de sen bilirsin. Eğer ki sadece evde durcak yanımda gezdirmicem diyorsan masaüstü tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Daha önce buradan laptop almıştım.Güvenilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı