Selamlar. Adobe Photoshop, Premiere ve After Effects ve oyun oynamak için ağır iş yükünde kullanmak üzere bir pc toplayacağım. Mesleğim gereği sistemin asıl amacı profesyonel video düzenlemek ve 3 boyutlu profesyonel efektler tasarlamak için kullanılacak. Yeni nesil Ryzen işlemciler ve Nvidia ekran kartları stoklarda bulunabilir olduğunda hemen alacağım. Sadece kasa olacak hali hazırda monitörüm mevcut. Hard disk ve harici disklerimde mevcut. Overclock kesinlikle yapmayacağım. Ortalama 25.000 TL bütçem var. Ben bu parçaları düşündüm sizin fikirlerinizde benim için oldukça önemlidir. Düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Hocam 3'lü kasa fanı aşırı gereksiz olmuş. Zaten sıvı soğutma ile fan geliyor. Alta mı 3 fan takacaksınız? Eğer öyle ise daha ucuza (700TL)gibi 3'lü RGB fanlar bulunabilir. Ama alta takmak gereksiz olur gibi (bana göre).
Hocam 3'lü kasa fanı aşırı gereksiz olmuş. Zaten sıvı soğutma ile fan geliyor. Alta mı 3 fan takacaksınız? Eğer öyle ise daha ucuza (700TL)gibi 3'lü RGB fanlar bulunabilir. Ama alta takmak gereksiz olur gibi (bana göre).
3 Kasa fanı alma düşüncem; Sıvı Soğutmayı görseldeki gibi kasa içine konumlandırıp, üst tarafına 3 fan takıp daha iyi bir hava akışı sağlamak. Sizin dediğiniz gibide olabilir tabii ki.
3 Kasa fanı alma düşüncem; Sıvı Soğutmayı görseldeki gibi kasa içine konumlandırıp, üst tarafına 3 fan takıp daha iyi bir hava akışı sağlamak. Sizin dediğiniz gibide olabilir tabii ki.