25.000 TL monitör dahil hazır sistem önerisi

• Konuyu başlatan Tlpkvk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 787
Stok gözüküyor?
İnternet stoğu yok mağazadan almam imkansız

Merhaba sistem yorumu dışında yaklaşık 1.5 senedir belirttiğiniz klavyeyi kullanıyorum genel olarak güzel bir klavye fakat anladığım kadarıyla kronik olan bir tuşta LED hatası gibi bir sorunu var kendimden örnek verirsem RGB moda aldığım zaman Home tuşu diğer renklerden daha hızlı değişiyor 1 tuşta daha vardı ama net olarak hangisi olduğunu hatırlamıyorum. Birkaç kişide daha bu sorun var ben zamanında çok çok ucuza almıştım o zaman için bile bu yüzden beni rahatsız etmiyor ama bilgilendirmek istedim sabit renkte kullanıyorum böyle bir sıkıntı yaşamıyorum sorunun kaynağı ne ondan da pek emin değilim.
Ekipmanları aldım klavyeden baya kısmak zorunda kaldım maalesef performakz zerra blue mekanik aldım

Anladım hangi oyunları oynuyor

İleride Boost yapılabilir mi anakart falan iyi mi yani. Atıyorum 12 ay sonra işlemciyi 3-4 basamak daha kalitelisini aldım sorun olur mu?

LoL- CS:GO-GTA 5- Valorant ve bazı hikayeli oyunlar şöyle söyleyelim tüm oyunları ultrada en az 150-200 FPS ile oynatıyor

Monitör(Lenovo olabilir)
Klavye(daha uygun olabilir)

Oradan kıstıklarınızla daha iyi sistem toplayabilirsiniz.
Corshwir sıvı soğutucu takıp aldım teşekkürler

LoL- CS:GO-GTA 5- Valorant ve bazı hikayeli oyunlar şöyle söyleyelim tüm oyunları ultrada en az 150-200 FPS ile oynatıyor
Aldık bakalım teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı