25.000 TL PC vs laptop

EKRHN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 20-25k bantlarında beni uzun yıllar götürecek mümkünse DDR5 olan laptop veya masaüstü bir bilgisayar istiyorum.
Eğer çok iyi bir fırsat varsa 30'u görebiliriz.

Laptop zorunlu olmadıkça masaüstü daha iyidir. Bence sistem önerisi kısmında bütçe belirtip yeni konu açın. Burda öneri almanız biraz zor hem benzer bütçe aralığında diğer gönderileride inceleyebilirsiniz.

Laptop zorunlu olmadıkça masaüstü daha iyidir. Bence sistem önerisi kısmında bütçe belirtip yeni konu açın. Burada öneri almanız biraz zor hem benzer bütçe aralığında diğer gönderileride inceleyebilirsiniz.

Masaüstü daha iyi performans verir laptopa göre. Ama bir yerlere götürmek için alıyorsan laptop daha iyi olur.

Arkadaşlar merhaba, 20-25k bantlarında beni uzun yıllar götürecek mümkünse DDR5 olan laptop veya masaüstü bir bilgisayar istiyorum.
Eğer çok iyi bir fırsat varsa 30'u görebiliriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda 4090'lı bir laptop ve masaüstü kıyaslanıyor. Arada 60-70 FPS fark olan oyunlar var. Ayrıca ısınma sorunu var çok net. Laptop zorunlu değilse kesinlikle masaüstü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı