PC için 25k bütçem var PS4 oyunlarını oynamadım işlerimi halledebileceğim bir bilgisayarım var bu zamana kadar hep PC kullandım ama konsolu da denemek istiyorum ayrıca PS özel oyunlarına da ilgim var sizce pişman olur muyum hangisini almalıyım?
PC için 25k bütçem var PS4 oyunlarını oynamadım işlerimi halledebileceğim bir bilgisayarım var bu zamana kadar hep PC kullandım ama konsolu da denemek istiyorum ayrıca PS özel oyunlarına da ilgim var sizce pişman olur muyum hangisini almalıyım?
25 bin TL'ye alıcağın PC ile PS5 oyunlarının hepsini, P5 ile de pcyle yapacağın çok farklı. Sadece oyun oynayacaksan, yanında da bir PC varsa idareten yeter.
Maalesef evet fazla. Bir çok oyun PS5 için optimize değil ve 30 Fps kilitli. PS tarafında Xbox'ta bulunan Fps boost benzeri bir teknoloji de olmadığı için 30 Fps.