Hocam artığınız görselde amd önde görünüyor fakat DLSS bu işi çözüyor. "Bence" Nvidia daha performanslı, kaliteyi nvidia hissettiriyor.Rtx şart değilse rx6800 sistemi tavsiye ederim.
1. 8Gb vram 2k için bile geleceğe yönelik değil, diğeri 16gb.
2. sistem 4.000tl daha ucuz
3. Daha güçlü bir ekran kartı direkt.
Eki Görüntüle 1646706
Hocam istatistik şeylerde "Bence" Diye bir şey diyemezsiniz. 3070ti Ray tracing açıkken rx6800'ü geçebilirsiniz diyebilirsiniz ben buna cevap olarak "bence" geçmiyor diyemem. Nvidia daha gerisinde dlss açılacaksa fsr da açılabilir 1080p'de dlss net daha önde fakat ben 4k'da kullanırken Quality mode ile fsr ile native arasındaki farkı anlayamıyorum. 2K'da kullanılacaksa gene pek fark göreceğini sanmam 1080p'de kullanacaksa zaten ne 3070ti ile ne de 6800 ile dlss/fsr açacaktır. 8gb vram düşündüğünüzden daha büyük bir problem ve sistem 4.000tl daha ucuz.Hocam artığınız görselde amd önde görünüyor fakat DLSS bu işi çözüyor. "Bence" Nvidia daha performanslı, kaliteyi nvidia hissettiriyor.
Tamam, Amd'nin hem fiyat hem de performans bakımından Nvidia'dan daha yüksekte olduğu apaçık ortada ama yani Rtx ile Amd yine bir olmuyor yani hocam. Bende şuan sistemimde Amd kullanıyorum ve iyi ki de amd almışım diyorum ama Nvidia'da öyle boş beleş bir kart değil yani Rtx bir kart deneyimlemek isterdim açıkcası.Hocam istatistik şeylerde "Bence" Diye bir şey diyemezsiniz. 3070ti Ray tracing açıkken rx6800'ü geçebilirsiniz diyebilirsiniz ben buna cevap olarak "bence" geçmiyor diyemem. Nvidia daha gerisinde dlss açılacaksa fsr da açılabilir 1080p'de dlss net daha önde fakat ben 4k'da kullanırken Quality mode ile fsr ile native arasındaki farkı anlayamıyorum. 2K'da kullanılacaksa gene pek fark göreceğini sanmam 1080p'de kullanacaksa zaten ne 3070ti ile ne de 6800 ile dlss/fsr açacaktır. 8gb vram düşündüğünüzden daha büyük bir problem ve sistem 4.000tl daha ucuz.
İki adet resim yüklüyorum kırpılmamış şekilde 4k. Sadece fps değerlerini kapattım hangisi native hangisi fsr yorumunuzu bekliyorum.
17.24 MB file on MEGA 1. resim
16.43 MB file on MEGA 2. resim
Dosyaları buradan attım ki çözünürlüğü düşmsein. Boyutları yüksek zoom yapın istediğinizi bakın. Zoom ile bile farkı göremeyeceksiniz.
teşekkürler fakat Reflex, Dlss, Rtx gibi şeyler Nvidia'yı daha çekici kılıyor benim için.Rtx şart değilse rx6800 sistemi tavsiye ederim.
1. 8Gb vram 2k için bile geleceğe yönelik değil, diğeri 16gb.
2. sistem 4.000tl daha ucuz
3. Daha güçlü bir ekran kartı direkt.
Eki Görüntüle 1646706
3070ti'lı olana bakacağım teşekkür ederimBuna bakın hocam.NOVA-3070Ti / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-3070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Ama AMD tarafında daha güçlü sistemler var düşük fiyata bu sistemide düşünebilirsiniz çok şart değilse.MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Tuf serisinde ısınma sorunu oluyordu eski kartlarda hala öyle mi yoksa düzeltildi mi?İşlemciyi 5600x yapıp anakartı Rog Strix seçersen tamamdır. Üstüne bir de SSD çakarsın, ben öyle yaptım 2 hafta önce.ULTIMA-3070Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070Ti oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X ve ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bu sistemin çok bir benzeri şu an elimde (2 hafta önce aldım). Sıvı soğutma ekledim üstüne, ekran kartının GoW oynarken 50 derece, işlemcinin 60 derece üstüne çıktığını görmedim. 2k, ultra ayarlarda oynuyordum. Bendeki kasayı da aynı siteden aldım ve ertesi gün stok bitti. Şu an sana göndermiş olduğum sistemi getirdiler ve anakart/güç ünitesi olarak bir tık daha iyi bu linkteki. Bu süre zarfında bu fiyata daha iyi bir hazır kasa görmedim açıkçası.teşekkürler fakat Reflex, Dlss, Rtx gibi şeyler Nvidia'yı daha çekici kılıyor benim için.
3070ti'lı olana bakacağım teşekkür ederim
Tuf serisinde ısınma sorunu oluyordu eski kartlarda hala öyle mi yoksa düzeltildi mBu
teşekkür ederim buna da bakacağımBu sistemin çok bir benzeri şu an elimde (2 hafta önce aldım). Sıvı soğutma ekledim üstüne, ekran kartının GoW oynarken 50 derece, işlemcinin 60 derece üstüne çıktığını görmedim. 2k, ultra ayarlarda oynuyordum. Bendeki kasayı da aynı siteden aldım ve ertesi gün stok bitti. Şu an sana göndermiş olduğum sistemi getirdiler ve anakart/güç ünitesi olarak bir tık daha iyi bu linkteki. Bu süre zarfında bu fiyata daha iyi bir hazır kasa görmedim açıkçası.
Edit: Bendeki de 25.700 küsur tutmuştu. Aynı paraya daha iyi bir anakart/psu olarak düşünebilirsin.