25.000 TL sistem önerisi

Gram bilgim yoksa git IPS panel ile VA paneli yan yana koy bak bakalım hangisi daha canlı duruyor.

Gram bilgim yoksa git IPS panel ile VA paneli yan yana koy bak bakalım hangisi daha canlı duruyor.

Dediğiniz gibi bu sistem benim için fazlaysa RX 6800 yerine 3060 Ti'li sistem alayim mi?

Dediğiniz gibi bu sistem benim için fazlaysa RX 6800 yerine 3060 Ti'li sistem alayim mi?

Bu üç sistem arasında kaldım.

Son düzenleme:

QHD oynamayacaksan 4060 Ti.

Bu argümanın bile gram bilginin olmadığını gösteriyor.

Biz burada hangi panelin renklerde daha iyi olduğunu konuşuyoruz, sen ise konuyla alakası dahi olmayan görüş açıları konusunu ortaya atıyorsun.

Bu bilgisizliktir. Hala olayın farkına varamaman ise aşırı bilgisiz olduğunun göstergesi.

Görüş açısı attım zaten, renk kalitesi atmadım. Gerek görüş açısı, gerek de renk kalitesi olarak IPS panelin çok daha iyi olduğunu söyledim. Yanlış olan bir şey de yok, git iki paneli de yan yana koy ve bak diyorum sana hangisi daha iyi gözlerinle gör. VA panel daha iyi falan değil. IPS panel çok daha canlı duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…