25.000 TL sistem önerisi

Bütçe
25000₺

Slip

Yoctopat
Daha fazla  
25000₺ TL'm var ve hayatımda ilk defa bilgisayar toplayacağım (klavye mouse ve mouse padim var) genellikle hep laptopumun başındayımdır ve alacağım bilgisayarda Apex, Fortnite, TF2, GTA 5 gibi klasik oyunlar oynamayı düşünüyorum süper iyi bir bilgisayar olmasına gerek yok 144-140 FPS yeter de artar. Önerisi olan var mı? (bu arada her şey lazım kasa, monitör, ekran kartı, RAM vesaire)

Sistemin SSD Kioxia, RAM XPG, işlemcisini de Ryzen 5 5600 yapıp alabilirsin.

Pulse 5A-RTX 4060 - Game Garaj işlemciyi 5600a yükseltip geriye kalan parayla da monitör alırsınız.

Ram ve SSD'si çok kötü
Ram problem değil ama SSD gerçekten kötüymüş. Hem alanı yetmez, hem ortalamanın altında bir SSD. Bütçe yetmediği için kullanılabilir ama ileride değiştirmek mantıklı olur.

AMD sistem toplanmaz bence kronik sorunları var her kartının.

Bu sistemi bende pek beğenmedim ama AMD ekran kartlarının 7000 serisinden sonra düzeldiğini düşünüyorum ayrıca çok daha iyi performans veriyor RX 7700 XT 12 GB kendisinden pahalı olan RTX 4060 Ti ile bayağı yakın hatta daha iyi veriyor denebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…