25.000 TL sistem önerisi

arc serisini ilk defa duydum intelin ekran kartlarını ilk defa gördüm şuan
Son 1-2 senedir f/p olan pek çok sistemde arc ekran kartları kullanılıyor. Rtx 4060 muadili bir kart. Driver sorunları güncellemelerle düzeltilmekte zaten.

Ek olarak attığınız 7600xt'li sistem alınabilir.

bu üstteki attığım sisteme 1tb ssd takıp kasayı değişirsem iyi bir sistem olur mu hocam şuanki sistem ryzen3 2200g 1050ti 8x2 3200 mhz corsair ram 2tb hdd 240gb ssd 2017 civarı topladım sonraısnda ram değiştirdim bu sistemde o kadar uzun süreler götürür mü sizce + olarak ddr4 artık son dönemlerinde galiba ddr5 olmaması sorun olur mu
Götürür hocam. İsterseniz eski sisteminizdeki harddiski ve ssd'yi sıfırlayıp yeni sisteme de takabilirsiniz. 1TB SSD alabiliyorsanız almanız tavsiyemdir.

Son düzenleme:
Son 1-2 senedir f/p olan pek çok sistemde arc ekran kartları kullanılıyor. Rtx 4060 muadili bir kart. Driver sorunları güncellemelerle düzeltilmekte zaten.

Ek olarak attığınız 7600xt'li sistem alınabilir.

Götürür hocam. İsterseniz eski sisteminizdeki harddiski ve ssd'yi sıfırlayıp yeni sisteme de takabilirsiniz.
hdd sıfırlayıp takarım muhtemelen yeri vardır herhalde ssd durumu pek iyi değil 240 gb m2 falan da değil normal ozamanlardaki ssdlerden

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı