Arkadaşlar merhaba. Ben Valorant gibi FPS oyunlarını rahatça kasmadan oynamak istiyorum ona göre bir bilgisayar toplamak istiyorum. 25.000 TL'ye nasıl bir bilgisayar toplayabilirim? (klavye, mouse, kulaklık hariç)
En ucuz LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.174,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Deluxe 5A-RX6700XT/6750XT Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Deluxe 5A-RX6700XT/6750XT oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com
Sistemi fotoğraftaki gibi yapıp al para da artıyor içindeki PSU çok iyi değil sistemin PSU'yu satıp PSU da alırsın.
Arkadaşlar merhaba. Ben Valorant gibi FPS oyunlarını rahatça kasmadan oynamak istiyorum ona göre bir bilgisayar toplamak istiyorum. 25.000 TL'ye nasıl bir bilgisayar toplayabilirim? (klavye, mouse, kulaklık hariç)
Valorant oynuyorsan NVIDIA ekran kartı tercih etmeni öneririm çünkü Valorant NVIDIA Reflex özelliğini destekliyor ama AMD tarafında bunun rakibi olabilecek bir özellik mevcut değil.
Merhaba rahatsız ediyorum. Bende aynı ayarda bir PC toplayacağım. Forza horizon call of the wild gibi oyunlar olacak. Yeterli olur mu ? Siz aldınız mı bilgisayarınızı
Merhaba rahatsız ediyorum. Bende aynı ayarda bir PC toplayacağım. Forza Horizon call of the wild gibi oyunlar olacak. Yeterli olur mu? Siz aldınız mı bilgisayarınızı
En ucuz DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.739,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
PowerColor Red Devil AXRX 6800XT 16GBD6-3DHE/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!