Geçen arkadaşın biri buraya hazır sistem bir bilgisayar atmıştı on numaraydı bulursam atıcam buraya.Selamın aleyküm hayırlı forumlar. Arkadaşlar siz değerli forum üyeleri benden çok çok daha bilgilisiniz bu yüzden size danışmadan almak istemiyorum.
En çok oynadığım oyun Path of Exile ve bu oyun çok fazla yakıyor. Bu yüzden sıvı soğutmada istiyorum fakat pek anlamam.
Mouse seçimim: Logitech G100 şaşmam.
Monitör: Yok (kavisli cezbedici)
Klavye: Yok (orginal mekanik istiyorum)
Kulaklık: Yok (kesinlikle hafif istiyorum)
Kasa: Yok (işlemci AMD tercihen)
Anakart: Yok
Ssd: Yok
Psu: Yok
Ram: Yok
Kablo: Yok (ekstra almam gerekenler nelerdir?)
Arkadaş kısacası 0'dan PC toplayacağız. Desteğinize çok ihtiyacım var.
Monitör için çözünürlük mü daha önemli tazeleme hızı mı?
Ekran kartı markası ne tercih ediyorsunuz?
Ekstra almanız gerekenler RAM, Anakart, SSD, PSUd.
Düzenleme yaptım teşekkür ederim.Monitör için çözünürlük mü daha önemli tazeleme hızı mı?
Ekran kartı markası ne tercih ediyorsunuz?
Ekstra almanız
Sevinirim gerçekten.Geçen arkadaşın biri buraya hazır sistem bir bilgisayar atmıştı on numaraydı bulursam atıcam buraya.
Evet hazır sistemler genellikle ekonomik oluyorlar ancak bazen de parçalar indirime girdiği zaman tek tek toplama daha ekonomik olabiliyor.Düzenleme yaptım teşekkür ederim.
Sevinirim gerçekten.
Çok mantıklı büyük sabır istiyor. Tunceli’de yaşıyorum bilgisayarı bütünleştirecek bulabilirsem bunu uygulayabilirim. Onun dışında ben hiç anlamam ama öğrene bilirim.Evet hazır sistemler genellikle ekonomik oluyorlar ancak bazen de parçalar indirime girdiği zaman tek tek toplama daha ekonomik olabiliyor.
Kulaklığı kullandınız mı hocam. Hoşuma gitti klavyenin sol tuşları yüzünden biraz şüpheliyim.SSD Adata Legend 1TB yaparak bu sistemi:
Monitör:ULTIMA-DUAL3070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-DUAL3070 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF RTX 3070 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Kulaklık:Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mouse:GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Klavye:
Toplam 25.140 TL.Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.890,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kulaklığı kullandınız mı hocam. Hoşuma gitti klavyenin sol tuşları yüzünden biraz şüpheliyim.
Kulaklığı ekledim teşekkür ederim.Hocam kullanmadım ama kaliteli kulaklık araştırabilirsiniz. Hocam o sol tuşlar makro tuşu.
Konu güncelSelamın aleyküm hayırlı forumlar. Arkadaşlar siz değerli forum üyeleri benden çok çok daha bilgilisiniz bu yüzden size danışmadan almak istemiyorum.
En çok oynadığım oyun Path of Exile ve bu oyun çok fazla yakıyor. Bu yüzden sıvı soğutmada istiyorum fakat pek anlamam.
Mouse seçimim: Logitech G100 (500tl) şaşmam.
Monitör: Yok (1ms 144hz min. Kavisli cezbedici)
Klavye: Yok (orginal mekanik istiyorum)
Kulaklık: GameNote H2002D (550tl)
Kasa: Yok (işlemci AMD tercihen. Hazır sistem)
Kablo: Yok (ekstra almam gerekenler nelerdir?)
Arkadaş kısacası 0'dan PC toplayacağız. Desteğinize çok ihtiyacım var.