2 267305 Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 426 27 Ekim 2023 #11 Prime777 dedi: İstememiş. Genişletmek için tıkla... Yazmamış istememiş değil arada fark var. Buna istinaden yazıyorum zaten yazıları.
Prime777 dedi: İstememiş. Genişletmek için tıkla... Yazmamış istememiş değil arada fark var. Buna istinaden yazıyorum zaten yazıları.
layta Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #12 267305 dedi: Yazmamış istememiş değil arada fark var. Buna istinaden yazıyorum zaten yazıları. Genişletmek için tıkla... Ne alaka isteseydi belirtirdi zaten belirtmediğine göre gerek yok boş bir konu için bu kadar uzatmaya gerek yok.
267305 dedi: Yazmamış istememiş değil arada fark var. Buna istinaden yazıyorum zaten yazıları. Genişletmek için tıkla... Ne alaka isteseydi belirtirdi zaten belirtmediğine göre gerek yok boş bir konu için bu kadar uzatmaya gerek yok.
2 267305 Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 426 27 Ekim 2023 #13 layta dedi: Ne alaka isteseydi belirtirdi zaten belirtmediğine göre gerek yok boş bir konu için bu kadar uzatmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Pardon siz sonradan gördünüz aslında yazmıyordum biraz muallakta kaldığı için o şekilde yorum yaptım.
layta dedi: Ne alaka isteseydi belirtirdi zaten belirtmediğine göre gerek yok boş bir konu için bu kadar uzatmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Pardon siz sonradan gördünüz aslında yazmıyordum biraz muallakta kaldığı için o şekilde yorum yaptım.