25.000 TL'ye AMD İşlemci Bilgisayar Toplama

Bütçe
25.000-30.000 TL arası
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Artık bilgisayar yetmiyor, laptopla idare edemem. Bana UEFI, PCle Express 5.0, Wifi 6, NVMe M.2, Fast Boot, Secure Boot, GPT, DDR5, GDDR6 gibi modern teknolojilerin desteklendiği, 25.000-29.000 TL fiyat bandında, ekran kartlı bir bilgisayar toplama bilgisayar önerecek olsanız, hangi bileşenleri önerirsiniz? (İşlemci Intel olmasın, ekran kartı da Intel olmasın.) Itopya, Sinerji, Teknosa, MediaMarkt, Vatan, Trendyol, Hepsiburada, Çiçeksepeti, Amazon, Newegg, yani kısaca her yerden uyumlu bileşenlere baktım, hepsi de 30.000 TL üstü. Lütfen bu sınırda toplayabileceğim en optimum bilgisayar toplama bileşenlerinin listesini yazın. Ben bu PC' yi render, yazılım, çoklu işletim sistemleri, günlük kullanım, video editi, fotoğraf editi gibi kompleks işler için kullanacağım, ama asla oyun için değil. Daha çok profesyonel amaçlarla kullanmayı düşünüyorum. AMD+NVIDIA kombinasyonu olursa ve 29.000 TL'yi geçmezse iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…