25.000 TL'ye F/P bilgisayar tavsiyesi

The Menn

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayar alma aşamasındayım ve maksimum bütçem 25.000 TL civarında. Bu fiyat bandında performansı iyi, uzun vadede işimi görecek bir F/P sistem arıyorum. Bilgisayarda çoğunlukla oyun oynayıp yazılım geliştirme yapacağım. Laptop olması tercihimdir. Yardımcı olursanız sevinirim...

Bütçe çıkarsan bu çok iyi olur.
Eğer bütçe çıkmazsa bu olabilir.

Bilgisayar alma aşamasındayım ve maksimum bütçem 25.000 TL civarında. Bu fiyat bandında performansı iyi, uzun vadede işimi görecek bir F/P sistem arıyorum. Bilgisayarda çoğunlukla oyun oynayıp yazılım geliştirme yapacağım. Laptop olması tercihimdir. Yardımcı olursanız sevinirim...

Masaüstünü ben atayım özelleştirdim bütçenizi çok aşmadan.

Bütçe çıkarsan bu çok iyi olur.
Eğer bütçe çıkmazsa bu olabilir.

Teşekkürler hocam bunlar güzel gözüküyor bakacağım.

Masaüstünü ben atayım özelleştirdim bütçenizi çok aşmadan.

Teşekkürler ancak masaüstü düşünmüyorum.

Teşekkürler hocam bunlar güzel gözüküyor bakacağım.

Teşekkürler ancak masaüstü düşünmüyorum.
Konuyu masaüstü olarak açmışsınız hocam. 25k lık masaüstü tahminen 50k lık laptopla aynı performansı verir. Sabit bir yer için alıyorsanız masaüstü daha iyi olur

Konuyu masaüstü olarak açmışsınız hocam. 25klık masaüstü tahminen 50klık laptopla aynı performansı verir. Sabit bir yer için alıyorsanız masaüstü daha iyi olur.

Fark etmemişim hocam masaüstü olarak açtığımı. Biliyorum masaüstünün daha performanslı olduğunu ancak başka yerlere götürmemde lazım olacak bilgisayarı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı