25.000 TL'ye hazır sistem önerisi

Öncelikle selamünaleyküm. Bir hazır PC almak istiyorum ve uyguna İncehesap'taki bu PC'yi buldum.
RRaenee | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | ASUS RTX 4060 8 GB | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
İşlemciyi 5 5600X.
SSD'yi 1TB Kioxia.
Kasayı MSI M100A.
İşlemci soğutucusunda kararsız kaldım.
Ortalama 25k bütçem var önerilerinize açığım.

Sana kalmış hocam ama sadece tavsiye olarak söylüyorum İtopya gibi kendi bilgisayarını toplayabildiğin sitelerde ekran kartı harici sıfır sistem toplayıp sadece ekran kartını ikinci el alabilirsin.

Bütçenizi çok zorlamayacaksa ddr5 sistemlere bakmanızı öneririm
işlemci için kule tipi bir soğutucu da işinizi görür arkadaşın dediği gibi b580 e de bakabilirsin
Öncelikle selamünaleyküm. Bir hazır PC almak istiyorum ve uyguna İncehesap'taki bu PC'yi buldum.
RRaenee | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | ASUS RTX 4060 8 GB | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
İşlemciyi 5 5600X.
SSD'yi 1TB Kioxia.
Kasayı MSI M100A.

Bütçen çıkarsa.
Bunu alabilirsin RAM'i 6000MHz olanı seç.
O kadar çıkmaz dersen de buna da bakabilirsin.

Sana kalmış hocam ama sadece tavsiye olarak söylüyorum İtopya gibi kendi bilgisayarını toplayabildiğin sitelerde ekran kartı harici sıfır sistem toplayıp sadece ekran kartını ikinci el alabilirsin.
hocam 2. el ile uğraşmak istemiyorum oyun için alacağım takayım çalışsın uzun süre götürsün kafası var biraz

Hocam 2. el ile uğraşmak istemiyorum oyun için alacağım takayım çalışsın uzun süre götürsün kafası var biraz

Haklısınız hocam ben de uğraşmak istemem onun için sadece ekran kartını ikinci el alın diye tavsiyede bulundum daha kârlı olması açısından, sıfır istiyorsanız önerilen sistemlerden alabilirsiniz.

İşlemciyi 5 5600X.
SSD'yi 1TB Kioxia.
Kasayı MSI M100a.

5600'den 5600X'e geçmeye bence gerek yok. Çünkü arada dağlar kadar fark yok. Bütçe artarsa yukarıda önerilen DDR5 sistemler çok daha mantıklı olur bence. Soğutucu olarak Thermalright serilerinde güzel indirimler var. Yukarı da biri önermiş zaten Peerless Assassin 1299TL ve Phantom Spirit 1499TL'ye gaming.gen de var. Birini alıp montajlamak çok daha mantıklı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı