25.000 TL'ye kadar AMD sistem toplama

ATX kasaya e-ATX hariç hepsini takabiliyorsunuz.
hocam ddr4 e yönelsek olurmu bütçeyi aşıyorda ddr5 2 yıl sonra değiştiricem ekran kartıda amd olursa sevinirim birde

sizin attığınızlada 27k çıkıyor hocam

DDR4 yapalım hocam ileride yükselteceğim.

Şu an DDR5 alabilmek varken neden sonraya saklıyorsun? İleride bütçen olduğunda DDR5 sistemini daha kaliteli bileşenler ile yükseltirsin daha mantıklı olur.
Başta atılan sistem güzel gözüküyor.

Şu an DDR5 alabilmek varken neden sonraya saklıyorsun? İleride bütçen olduğunda DDR5 sistemini daha kaliteli bileşenler ile yükseltirsin daha mantıklı olur.
Başta atılan sistem güzel gözüküyor.
ondan değil hocam bütçe çok artarsa alma şansım 10 20 yıla kadar kalabilir hediye olcakda ondan

ddr5 alamam çünkü ekran kartına odaklanmak istiyorum r5 5600 işlemcisi iyi olur benim için

işlemciyi sonradan arttıracam ddr5 e

Ondan değil hocam bütçe çok artarsa alma şansım 10 20 yıla kadar kalabilir hediye olacakda ondan.

DDR5 alamam çünkü ekran kartına odaklanmak istiyorum R5 5600 işlemcisi iyi olur benim için.

"Ekran kartına odaklanmak" B580 ile büyük fark yaratacak kart 7800XT oda 10k fazla bence değmez.

Bu bütçede DDR4 alsan da sonuç değişmeyecek yine B580 öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…