25.000 TL'ye laptop önerisi

HüseyinMM

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Şu an elimde bulunan bilgisayarı değiştirmek istiyorum. Öncelikle şunu söylemek istiyorum bu bilgisayarı almamdaki sebep oyun oynamak falan değil. Zaten oyun için ayrıca bilgisayarım var. Bu bilgisayarı sadece günlük hayatımda, ofiste vb. yerlerde kullanmak istiyorum. Şu anki sistem özelliklerimden bahsetmem gerekirse. 8 GB RAM, 512 GB SSD, Intel i7-7700HQ işlemci, NVIDIA GTX 1050 ekran kartı. Alacağım bilgisayarın özellikleri bundan birazcık daha iyi olsun istiyorum. RAM 16 GB olursa iyi olur. Ağırlık olarak da hafif olması tercihimdir. Bana önerebileceğiniz bir bilgisayar varsa mutlu olurum. İyi günler dilerim.

Lenovo Yoga Slim 6 82WU006YTX Ultrabook OLED panel, %100 DCI-P3 renk doğruluğuna sahip ve işlemcisi de bu bütçede en iyilere girer. Batarya performansı mükemmel ve oldukça hafif. Tek sıkıntısı 8 GB RAM'e sahip olması. Oyun amaçlı alınmayacaksa mükemmel tercih.

Bütçenizi 5.000 TL aşmasına karşılık, peşin fiyatına taksit olması ve her alanda işini görebileceğini düşündüğüm için benim kullandığım nitro 5'e yakın özellikteki bu laptop tercih edilebilir;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…