can.ms1 Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 25000₺ kasa + monitör performans ürünü önerebilir misiniz? Monitör TN panel olabilir rekabetçi oyunlar için alıyorum.
25000₺ kasa + monitör performans ürünü önerebilir misiniz? Monitör TN panel olabilir rekabetçi oyunlar için alıyorum.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.754 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 Bilgisayar Monitör. (ssd değiştirin)
Helra1 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.128 28 Ağustos 2024 #3 Cheese Wizzard dedi: Bilgisayar Monitör. (SSD değiştirin) Genişletmek için tıkla... Hocam kasa ve PSU sorun yaratır.
Cheese Wizzard dedi: Bilgisayar Monitör. (SSD değiştirin) Genişletmek için tıkla... Hocam kasa ve PSU sorun yaratır.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.754 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #4 Helra1 dedi: Hocam kasa ve PSU sorun yaratır. Genişletmek için tıkla... Evet PSU'yu fark etmedim, kasanın kendisi sorun etmez ama PSU değiştirilmesi lazım.
Helra1 dedi: Hocam kasa ve PSU sorun yaratır. Genişletmek için tıkla... Evet PSU'yu fark etmedim, kasanın kendisi sorun etmez ama PSU değiştirilmesi lazım.
Helra1 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.128 28 Ağustos 2024 #5 Cheese Wizzard dedi: Evet PSU'yu fark etmedim, kasanın kendisi sorun etmez ama PSU değiştirilmesi lazım. Genişletmek için tıkla... SSD ve PSU değişilirse bütçeyi 2K aşıyor hocam.
Cheese Wizzard dedi: Evet PSU'yu fark etmedim, kasanın kendisi sorun etmez ama PSU değiştirilmesi lazım. Genişletmek için tıkla... SSD ve PSU değişilirse bütçeyi 2K aşıyor hocam.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.754 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #6 Helra1 dedi: SSD ve PSU değişilirse bütçeyi 2K aşıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Diğer sitelerde PSU ve SSD'si iyi bir sistem bulamadım, arkadaş aldığı zaman sarı sitede satar.
Helra1 dedi: SSD ve PSU değişilirse bütçeyi 2K aşıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Diğer sitelerde PSU ve SSD'si iyi bir sistem bulamadım, arkadaş aldığı zaman sarı sitede satar.
can.ms1 Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #7 Helra1 dedi: Hocam kasa ve PSU sorun yaratır. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde kullanırsam ne gibi bı sorun çıkar biliyor musunuz 23000₺ ye kadar çıkarak daha iyi kasa bulabilir misiniz ya da 2k daha harcayıp SSD ve psu mu değiştirmeliyim hangisi daha mantıklı Son düzenleme: 29 Ağustos 2024
Helra1 dedi: Hocam kasa ve PSU sorun yaratır. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde kullanırsam ne gibi bı sorun çıkar biliyor musunuz 23000₺ ye kadar çıkarak daha iyi kasa bulabilir misiniz ya da 2k daha harcayıp SSD ve psu mu değiştirmeliyim hangisi daha mantıklı
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.754 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #8 can.ms1 dedi: Bu şekilde kullanırsam ne gibi bir sorun çıkar biliyor musunuz? 23000₺ ye kadar çıkarak daha iyi kasa bulabilir misiniz ya da 2K daha harcayıp SSD ve PSU mu değiştirmeliyim hangisi daha mantıklı Genişletmek için tıkla... 2K ile PSU ve SSD.
can.ms1 dedi: Bu şekilde kullanırsam ne gibi bir sorun çıkar biliyor musunuz? 23000₺ ye kadar çıkarak daha iyi kasa bulabilir misiniz ya da 2K daha harcayıp SSD ve PSU mu değiştirmeliyim hangisi daha mantıklı Genişletmek için tıkla... 2K ile PSU ve SSD.
can.ms1 Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #9 Cheese Wizzard dedi: 2K ile PSU ve SSD Genişletmek için tıkla... PSU ve SSD hangisini tercih etmeliyim siz söyleseniz hocam
Cheese Wizzard dedi: 2K ile PSU ve SSD Genişletmek için tıkla... PSU ve SSD hangisini tercih etmeliyim siz söyleseniz hocam
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.754 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #10 @Can. MS1 Hocam siteden tercih edilebilir olan SSD ve PSU'lar pek iyi değil, olurda bilgisayarı alırsanız SSD'yi ve PSU'yu satarsınız, çok daha iyisini alırsınız.
@Can. MS1 Hocam siteden tercih edilebilir olan SSD ve PSU'lar pek iyi değil, olurda bilgisayarı alırsanız SSD'yi ve PSU'yu satarsınız, çok daha iyisini alırsınız.