25.000 TL'ye Nothing Phone 3A alınır mı?

Bütçe
30000

Kayra Enes

Femtopat
Daha fazla  
25K şu anda Nothing Phone 3A, tasarımı hoşuma gidiyor. Aynı zamanda OS çok iyi fakat kararsız kaldım, sizce alınır mı?

25K şu anda Nothing Phone 3A, tasarımı hoşuma gidiyor. Aynı zamanda OS çok iyi fakat kararsız kaldım, sizce alınır mı?
Guzel cihaz fakat 2k daha koyup s24 fe almanız daha çok mantıklı olacaktır. 25k haketmiyor

Hoşunuza gidiyorsa tabii ki de alınır ancak bu bütçede S24 FE ve POCO F7 gibi telefonlardan özellik bakımından geri kalır. Kullanımınız nasıl peki?

Guzel cihaz fakat 2k daha koyup s24 fe almanız daha çok mantıklı olacaktır. 25k haketmiyor
Samsung'un yazılımı artık çok bunaltıcı evet biliyorum Samsung ile nothing phone'un Os'i arasında çok bir fark yok fakat aralarında ufak farklar var ve bence bunaltıcı bir tasarim yapmamışlar Samsung'a gelecek olursak ise artık çok klasik tasarımlar yapıyor ve bende artık farklılık istiyorum hep aynı ekrana bakmaktan bıktım.

Hoşunuza gidiyorsa tabii ki de alınır ancak bu bütçede S24 FE ve POCO F7 gibi telefonlardan özellik bakımından geri kalır. Kullanımınız nasıl peki?
Ben fazla oyun oynayan birisi değilim oynarsan bile yeni çıkmış oyunları çok nadir oynarım eski oyunlar daha çok ilgilimi çekiyor ve bana daha güzel geliyor onun dışında normal gündelik kullanım.

Oyun yoksa alınabilir tabii ama internetten karşılaştırma videoları izlemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…