25.000 TL'ye öğrenci dostu laptop önerisi

Bütçe
20000

Türk Oyuncu

Hectopat
Daha fazla  
Maximum 25 bine kadar bütçem var, genellikle tıp okurken derslerde vs. yardımcı olması için gündelik kullanım, arada da Valorant, ETS vs. oynarım. Çok iyi performans vermesine gerek yok, kasmasın yeterli. Tercihim hafif, pili iyi, dış tasarımı iyi olan bir laptop olması. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.itopya.com/lenovo-loq-1...pXD-etnwBRMfkUIL5p1FTGV5v7VkMJH1JYDMvYyGgJATN dedigin kriterlere uygun olacak şekilde daha uyguna daha iyisini bulamazsın hocam. bence direkt al hem fiyat hem özellik vs tam aradıgın şekilde.

https://www.itopya.com/lenovo-loq-1...pXD-etnwBRMfkUIL5p1FTGV5v7VkMJH1JYDMvYyGgJATN dedigin kriterlere uygun olacak şekilde daha uyguna daha iyisini bulamazsın hocam. Bence direkt al hem fiyat hem özellik vs tam aradıgın şekilde.

Daha ucuza bulunuyor. Ekstra olarak Gaming bir laptop aradığını sanmıyorum. Hafif demiş ara sıra da oyun oynamak istediğini belirtmiş. Bu laptop 2 kilo 380 gram falan.

Biraz daha ofis laptopu tarzı bir şey mi arıyorsunuz? Harici GPU bulunduran bir model dediğiniz kriterlerin dışına çıkabilir Valorant gibi bir oyunu ortalama bir ofis laptopu açar ancak ETS biraz sıkıntılı bir oyun ona göre tercih yapsanız daha iyi olur.

çok iyi hocam aynı laptop daha ucuz satıcısı da amazon olması tercih sebebi bence. tasarım ve pil olarak iyi görünüyor. hafiflik konusunda ise 2 kilo altına ekran kartlı laptop bulmak zor. ekran kartı olmadan da 1.5-2 kilo civarı zaten. 2.380 de ağır sayılmaz ama tercih arkadaşa kalmış.

Biraz daha taşımaya yönelikse Gaming önermemek daha mantıklı gibi. Bu arada emin olmamakla birlikte bu seride ne kadar var ne kadar yok bilmiyorum Lenovo LOQ laptoplarda kronik anakart yanma sıkıntısı vardı.

v
Biraz daha taşımaya yönelikse Gaming önermemek daha mantıklı gibi. Bu arada emin olmamakla birlikte bu seride ne kadar var ne kadar yok bilmiyorum Lenovo LOQ laptoplarda kronik anakart yanma sıkıntısı vardı.
valla o konuda bilgim yok ama ofis tipi de hiç mantıklı gelmiyor bana. yani düzgün bir tablet almak daha mantıklı ofis tipi bir laptop yerine. bu fiyat bandında arada oyun oynarım diyorsa zaten lenovo,hp,acer dışı pek marka da yok. msı asus desen eski modeller hep.

Yani hocam bazı şeylerden feragat edecek gibi duruyor. 16-17 bin civarında bazı laptoplar var örnek vermek gerekirse iGPU modeli biraz daha iyi işlemcisi güçlü. Hem ofis tipi hem de düşük ayarlarda ETS Valorant falan açar. Tam isteğini öğrenebilirsek ona göre öneri yapmak en mantıklısı olacaktır.

Hocam ban yediğimden yazamadım ofis tipi olabilir çünkü gün içerisinde sürekli taşıyacağım için.

25 bine kadar bütçem var ayrıca tabletimde var s9fe yakın zamanda aldım

çokda oyun odaklı olmasına gerek yok akıcı olsun düşük ayarlarda yeter

Hocam ban yediğimden yazamadım ofis tipi olabilir çünkü gün içerisinde sürekli taşıyacağım için.

25 bine kadar bütçem var ayrıca tabletimde var s9FE yakın zamanda aldım.

Daha müsait bir vakitte detaylı bakarak öneri yapacağım. Bir de hocam seçenek çok. Hani örnek vermek gerekirse 16.5k ya i7 1260P Iris Xe eligible G7 96 EU bulunduran laptop var işinizi görür. Daha güçlü olarak 25k ya Ryzen 7 7735HS Radeon 680M bulunduran laptop da var. Seçenek kısmında örnek verebileceğim bu ikisi var. Bütün bütçeyi kullanalım mı? Biraz daha minimal mı olsun?

Hocam bütçeyi çok da zorlamak istemiyorum dediğim gibi okulda vs kullanacağım arada da oyun oynayacağım gündelik kullanım vesaire beni uzun süre götürmesini istiyorum bir de dış görünüşüde önemli bir faktör benim için.

Sıkıntı yok süre bakımında yeter ki aradağım laptopu bulayım ;D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…