25.000 TL AM4 için çok büyük bir rakam bence. AM5 yeni nesile geçebilirsiniz.
AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.225,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.565,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kingston Fury Beast 16 GB 5600 MHz CL36 KF556C36BBE/16 DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Beast 16 GB 5600 MHz CL36 KF556C36BBE/16 DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Beast 16 GB 5600 MHz CL36 KF556C36BBE/16 DDR5 Ram özelliklerini incele, 2.048,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe var 360;
Yoksa;Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.897,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.290,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kendi istediğini de koyunca ve Lian Li kasayı çıkartıp kendisinin koyduğu Ventoyu koyunca bütçe tutuyor. 23.000 Tl yapıyor.Bana soracak olursanız QP Shadow Oyun Bilgisayarı sistemini özelleştirip Ryzen 7 5800x3D seçip + olarak Corsair H100 soğutmasıyla 23.500 TL gibi bir bütçeye alınabilir, SSD 500 GB olarak geleceği için sistemi 500 GB M.2 SSD'ye oyunları da PNY CS900 480GB 550/500MB/s 2.5" SATA3 SSD Disk (SSD7CS900-480-PB) - incehesap.com 480 GB SATA SSD'ye atılabilir.
Ekran kartı?
Teknobiyotik, Teknosa ve Hepsiburada'dan sipariş ettim. Bir sıkıntı yaşamadım. Bilindik güvenilir sitelerden alırsanız bir sıkıntı yaşamazsınız. Ben de AM4 sistem kuracaktım Intel'den yükseltme amaçlı ancak @yapiz adlı arkadaş sağolsun bana AM5 sistem aldırdı ve çok memnunum. En yeni nesile geçmiş oldum. Ayrıca 7600X işlemcisi 5800X ile hemen hemen denk. Oyun performansı çok iyi ve ileride ekran kartı yükseltmek istediğiniz AM5 platformu size her açıdan kolaylık sağlar.Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için bir sorum daha olacaktı parçaları internetten almak mantıklı mı bir sıkıntı ile karşılaşırmıyız yoksa vatan itopya gibi bilindik yerlerden gidip toplatmak mı bu istediklerimizi
Çok teşekkür ederim.Teknobiyotik, Teknosa ve Hepsiburada'dan sipariş ettim. Bir sıkıntı yaşamadım. Bilindik güvenilir sitelerden alırsanız bir sıkıntı yaşamazsınız. Ben de AM4 sistem kuracaktım Intel'den yükseltme amaçlı ancak @yapiz adlı arkadaş sağolsun bana AM5 sistem aldırdı ve çok memnunum. En yeni nesile geçmiş oldum. Ayrıca 7600X işlemcisi 5800X ile hemen hemen denk. Oyun performansı çok iyi ve ileride ekran kartı yükseltmek istediğiniz AM5 platformu size her açıdan kolaylık sağlar.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim.