G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 9 Eylül 2023 #11 jakocu dedi: Tamamdır teşekkür ederim ikinci elden alacağım nelere dikkat etmem gerek? Gücü daha iyi biliyorum ama Reddit'te ve diğer yerlerde VRAM'ı ve CUDA'sı daha yüksek olduğu için bunu önerdiler. Ben oyun için almayacağım o yüzden. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Reddit`te nerede onerdiler bu arada?
jakocu dedi: Tamamdır teşekkür ederim ikinci elden alacağım nelere dikkat etmem gerek? Gücü daha iyi biliyorum ama Reddit'te ve diğer yerlerde VRAM'ı ve CUDA'sı daha yüksek olduğu için bunu önerdiler. Ben oyun için almayacağım o yüzden. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Reddit`te nerede onerdiler bu arada?
jakocu Picopat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 207 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #12 GumrukMemuru dedi: Reddit`te nerede onerdiler bu arada? Genişletmek için tıkla... r/machinelearning
G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 9 Eylül 2023 #13 jakocu dedi: r/machinelearning Genişletmek için tıkla... Stable Diffusion icin alacaksan kesinlikle rtx 3090 almalisin.
jakocu dedi: r/machinelearning Genişletmek için tıkla... Stable Diffusion icin alacaksan kesinlikle rtx 3090 almalisin.
jakocu Picopat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 207 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #14 GumrukMemuru dedi: Stable diffusion icin alacaksan kesinlikle RTX 3090 almalisin. Genişletmek için tıkla... Ben kendi modelimi eğiteceğim ama neredeyse aynı işler teşekkür ederim.
GumrukMemuru dedi: Stable diffusion icin alacaksan kesinlikle RTX 3090 almalisin. Genişletmek için tıkla... Ben kendi modelimi eğiteceğim ama neredeyse aynı işler teşekkür ederim.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.958 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 9 Eylül 2023 #15 kerojann dedi: 3090 4070 Ti'dan çok güçlü yalnız reis. Genişletmek için tıkla... Saf güç olarak bile 4070 Ti ikiye katlıyor neredeyse, ayrıca Frame Generation ve DLSS 3.0 avantajları da var. 4070 ile karıştırıyor olmayasın?
kerojann dedi: 3090 4070 Ti'dan çok güçlü yalnız reis. Genişletmek için tıkla... Saf güç olarak bile 4070 Ti ikiye katlıyor neredeyse, ayrıca Frame Generation ve DLSS 3.0 avantajları da var. 4070 ile karıştırıyor olmayasın?
K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.811 Çözümler 10 9 Eylül 2023 #16 ardacanci dedi: Saf güç olarak bile 4070 Ti ikiye katlıyor neredeyse, ayrıca frame generation ve DLSS 3.0 avantajları da var. 4070 ile karıştırıyor olmayasın? Genişletmek için tıkla... Evet Ti ile karıştırdım.
ardacanci dedi: Saf güç olarak bile 4070 Ti ikiye katlıyor neredeyse, ayrıca frame generation ve DLSS 3.0 avantajları da var. 4070 ile karıştırıyor olmayasın? Genişletmek için tıkla... Evet Ti ile karıştırdım.
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 9 Eylül 2023 #17 ardacanci dedi: Mantıklı değil, 4070 Ti var o paraya. 3090 alınacaksa ikinci el alınmalı. Genişletmek için tıkla... İkinci el Dolap'ta ki satıcılara güvenilir mi acaba? Elden almayıp kargo ile teslim alınsa.
ardacanci dedi: Mantıklı değil, 4070 Ti var o paraya. 3090 alınacaksa ikinci el alınmalı. Genişletmek için tıkla... İkinci el Dolap'ta ki satıcılara güvenilir mi acaba? Elden almayıp kargo ile teslim alınsa.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.958 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 9 Eylül 2023 #18 Serhat.48 dedi: İkinci el Dolap'ta ki satıcılara güvenilir mi acaba? Elden almayıp kargo ile teslim alınsa. Genişletmek için tıkla... Sahibinden'de Param Güvende sistemi vs. var fakat aynı sistemler Dolap'ta var mı bilmiyorum, mümkünse ürün elinize ulaştıktan sonra parayı yollayın.
Serhat.48 dedi: İkinci el Dolap'ta ki satıcılara güvenilir mi acaba? Elden almayıp kargo ile teslim alınsa. Genişletmek için tıkla... Sahibinden'de Param Güvende sistemi vs. var fakat aynı sistemler Dolap'ta var mı bilmiyorum, mümkünse ürün elinize ulaştıktan sonra parayı yollayın.
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 9 Eylül 2023 #19 ardacanci dedi: Sahibinden'de Param Güvende sistemi vs. var fakat aynı sistemler Dolap'ta var mı bilmiyorum, mümkünse ürün elinize ulaştıktan sonra parayı yollayın. Genişletmek için tıkla... Dolapta onaylama sistemi var, kontrol ettikten sonra onaylayabiliyorsun.
ardacanci dedi: Sahibinden'de Param Güvende sistemi vs. var fakat aynı sistemler Dolap'ta var mı bilmiyorum, mümkünse ürün elinize ulaştıktan sonra parayı yollayın. Genişletmek için tıkla... Dolapta onaylama sistemi var, kontrol ettikten sonra onaylayabiliyorsun.