E Erencavdarc Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #31 wus dedi: 12400 için stok fan yeterli olur kasanın hava akışı iyiyse. Genişletmek için tıkla... Bende onu düşündüm stok fan yeterli olurmu diye Furkan Borak dedi: Tabii gerekir bazı şeyler de. Fivem'de kalabalık bir sunucuya gir bakalım 100 derece oynarsın, ya da edit yaparken vs. Soğutma şart bence. Attığım sistemi al kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Stok fan yetmezmi
wus dedi: 12400 için stok fan yeterli olur kasanın hava akışı iyiyse. Genişletmek için tıkla... Bende onu düşündüm stok fan yeterli olurmu diye Furkan Borak dedi: Tabii gerekir bazı şeyler de. Fivem'de kalabalık bir sunucuya gir bakalım 100 derece oynarsın, ya da edit yaparken vs. Soğutma şart bence. Attığım sistemi al kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Stok fan yetmezmi
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.841 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 14 Kasım 2024 #32 Erencavdarc dedi: Bende onu düşündüm stok fan yeterli olurmu diye Stok fan yetmezmi Genişletmek için tıkla... Normal de yeter.
Erencavdarc dedi: Bende onu düşündüm stok fan yeterli olurmu diye Stok fan yetmezmi Genişletmek için tıkla... Normal de yeter.