bapbipbop
Hectopat
Daha fazla
Sistem Benin için değil bir arkadaşım için, kendisi bilgisayar toplayamam dediği için hazır araştırıyorum. Kendisi LoL, RDR2, Battlefield 1 gibi oyunlar oynuyor, pek ağır oyunlae değil RDR dışında, böyle bir sistem buldum:
www.gencergaming.com
Bu sistem kendi başına biraz kötü, PCI-e 4 desteği için işlemciyi R5 5600, anakartı b serisi bir anakarta, RAM, kasa, güç kaynağını ve işlemci soğutucusu ekleyerek 24.000 TL gibi bir paraya RX 7600'lu bir sistem oluyor, fakat 7600 o kadar da iyi değil (VRAM'i az, 6700'den güçsüz vb.) Ve pek içime sindiremedim. Bu fiyat bandında daha iyi bir sistem bulabilir miyim?
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!

Bu sistem kendi başına biraz kötü, PCI-e 4 desteği için işlemciyi R5 5600, anakartı b serisi bir anakarta, RAM, kasa, güç kaynağını ve işlemci soğutucusu ekleyerek 24.000 TL gibi bir paraya RX 7600'lu bir sistem oluyor, fakat 7600 o kadar da iyi değil (VRAM'i az, 6700'den güçsüz vb.) Ve pek içime sindiremedim. Bu fiyat bandında daha iyi bir sistem bulabilir miyim?