25.000 TL'ye sistem önerisi

bapbipbop

Hectopat
Yer
Arkandayım
Daha fazla  
Sistem Benin için değil bir arkadaşım için, kendisi bilgisayar toplayamam dediği için hazır araştırıyorum. Kendisi LoL, RDR2, Battlefield 1 gibi oyunlar oynuyor, pek ağır oyunlae değil RDR dışında, böyle bir sistem buldum:

Bu sistem kendi başına biraz kötü, PCI-e 4 desteği için işlemciyi R5 5600, anakartı b serisi bir anakarta, RAM, kasa, güç kaynağını ve işlemci soğutucusu ekleyerek 24.000 TL gibi bir paraya RX 7600'lu bir sistem oluyor, fakat 7600 o kadar da iyi değil (VRAM'i az, 6700'den güçsüz vb.) Ve pek içime sindiremedim. Bu fiyat bandında daha iyi bir sistem bulabilir miyim?

Bu ikisine bakın isterseniz anakartı b760 yapabilirsiniz. Belki daha iyisi vardır bakmadım. Ama eğer isterseniz 6700xt 5600 var 24.5 vrya 25e

Sistem Benin için değil bir arkadaşım için, kendisi bilgisayar toplayamam dediği için hazır araştırıyorum. Kendisi LoL, RDR2, Battlefield 1 gibi oyunlar oynuyor, pek ağır oyunlae değil RDR dışında, böyle bir sistem buldum:

Bu sistem kendi başına biraz kötü, PCI-e 4 desteği için işlemciyi R5 5600, anakartı b serisi bir anakarta, RAM, kasa, güç kaynağını ve işlemci soğutucusu ekleyerek 24.000 TL gibi bir paraya RX 7600'lu bir sistem oluyor, fakat 7600 o kadar da iyi değil (VRAM'i az, 6700'den güçsüz vb.) Ve pek içime sindiremedim. Bu fiyat bandında daha iyi bir sistem bulabilir miyim?
PSU vs. değişmeli. Bu sistem kötü.

Bu ikisine bakın isterseniz anakartı b760 yapabilirsiniz. Belki daha iyisi vardır bakmadım. Ama eğer isterseniz 6700xt 5600 var 24.5 vrya 25e
Bütçe 25K hocam. Önerdiğiniz sistemler biraz saçma kaçar.

Bu modeli daha yeni aldım ben gayet memnunum işlemcisi olsun ekran kartı olsun gayet güzel artı olarak ekleme yaparsanız ssd filan gayet hoş olur. Sword Silver | Intel i5-12400F | 16 GB DDR4 | Asus RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Kazık.

PSU kasa falan değişilmesi lazım ona da arkadaşlar yardımcı olsun.

Evet farkındayım, daha iyi bir opsiyon var mı diye açtım bu soruyu.

PSU vs. değişmeli. Bu sistem kötü.

Bütçe 25k hocam. Önerdiğiniz sistemler biraz saçma kaçar.

Kazık.

Evet farkındayım yazdığım gibi sorudada, siteden değiştireceğim onu.

Attığınız sistemin RAM'i tek kanallı, çok etkilemezmi performansı? Ekran kartı olarak benzer ama daha eski.

Attığım sisteminde değişmesi lazım.

Pardon aynı sistem sandım, biraz daha aşıyor bütçeyi ama halledilir bir şekilde, 5600 ve 7500F performansları arasında ne kadar fark var? Pek hakim değilim.

Son düzenleme:
Evet farkındayım yazdığım gibi sorudada, siteden değiştireceğim onu.

Attığınız sistemin RAM'i tek kanallı, çok etkilemezmi performansı? Ekran kartı olarak benzer ama daha eski.

Pardon aynı sistem sandım, biraz daha aşıyor bütçeyi ama halledilir bir şekilde, 5600 ve 7500F performansları arasında ne kadar fark var? Pek hakim değilim.

Attığım DDR5 olduğu için ileride değişebilirsiniz performans farkıda var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı