25.000 TL'ye sistem toplama

Powerlife

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller.
2 Hafta önce bilgisayar aldım ve montajını kendim sağladım ancak bir sürü hazır sistem videolarına görüyorum çılgınca indirim yapan yerler oluyor. Sizce ben çok mu para harcadım yoksa fiyat - performans ürünümü topladım?
  • İşlemci: Intel Core i5 12400F
  • Anakart: ASUS Prime B660M-K D4
  • Ekran Kartı: ASUS TUF Gaming RTX3060 Ti
  • RAM: Corsair Vengeance RGB RS 16 GB 8x2 3600MHz CL18
  • Güç Kaynağı: Dahili 650W
  • Kasa: DeepCool CC560
  • SSD: MLD M300 1TB

Evet, muhtemelen hepsini Hepsiburada'dan aldığım için böyle yüksek bir fiyat oldu. 25.000TL'ye Intel İşlemcili ve Nvidia grafik kartlı bir sistem daha iyi nasıl dizilebilirdi? Öneriniz var mı.
Intel işlemcili değil ama. Amd işlemcili 3070ti hazır sistem alırdınız. Marka takıntınız yoksa,
Burdan özelleştirip 17 18e alınabilirdi.

Intel işlemcili değil ama. AMD işlemcili 3070 Ti hazır sistem alırdınız. Marka takıntınız yoksa,
Buradan özelleştirip 17 18e alınabilirdi.

Hocam marka takıntım yok AMD konusunda haklı olabilirsiniz 3070 Ti bir sistem olabilirdi.
Bahsettiğiniz siteden girip özelleştirdim ama parça konusunda hep ucuz ve daha kalitesiz parçalar var. Örneğin;

Corsair Vengeance RGB RS 8x2 16 GB 3600MHz bulamadım bunun yerine Corsair 2x8 3000MHz olan RAM'i seçtim.

ASUS TUF Gaming 3060 Ti bulamadım bunun yerine INNO3D'nin modelini seçtim.

Aynı şekilde M.2 içinde muadil bir tane seçtim kasa ise GameGaraj'ın kasası olarak bıraktım ki her halükarda DeepCool'un kasasının ve PSU'nun GameGaraj'ın kasasından daha iyi olduğu kanaatindeyim. Bu şekilde topladığımda orada 21.000TL gibi bir rakama ulaştım bence arada ki 4000TL fark parça kalitesi için değer. AMD konusunda haklı olabilirsiniz ama AMD işlemci tercih etmiyorum.

Hocam marka takıntım yok AMD konusunda haklı olabilirsiniz 3070 Ti bir sistem olabilirdi.
Bahsettiğiniz siteden girip özelleştirdim ama parça konusunda hep ucuz ve daha kalitesiz parçalar var. Örneğin;

Corsair Vengeance RGB RS 8x2 16 GB 3600MHz bulamadım bunun yerine Corsair 2x8 3000MHz olan RAM'i seçtim.

ASUS TUF Gaming 3060 Ti bulamadım bunun yerine INNO3D'nin modelini seçtim.

Aynı şekilde M.2 içinde muadil bir tane seçtim kasa ise GameGaraj'ın kasası olarak bıraktım ki her halükarda DeepCool'un kasasının ve PSU'nun GameGaraj'ın kasasından daha iyi olduğu kanaatindeyim. Bu şekilde topladığımda orada 21.000TL gibi bir rakama ulaştım bence arada ki 4000TL fark parça kalitesi için değer. AMD konusunda haklı olabilirsiniz ama AMD işlemci tercih etmiyorum.
Haklısınız, Her parçanın iyi olduğunun kanaatinde olduğunuz için, Fazla miktar ödemeye gerek yok bence. TECHNOPAT-TN5 / INTEL I5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Burda bir çok sistem mevcuttur. Almışsınız zaten hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı