25.000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
25.000 TL
Daha fazla  
Öncelikle selam, yeni bir bilgisayar toplama kararı aldım kısaca.
Gigabyte RTX 3060 Ti Gaming OC 8-12 GB ekran kartı.
AMD Ryzen 5 5600X.
B450M veya B550 Plus.
2x8 Ballistix RAM DDR4.
650W 80 plsu PSU var.
1TB Samsung 870 EVO SSD var.
Ve oynamak istediğim oyun Rust rahat ve keyifle oynatsın istiyorum kasmasın takılmasın bütçem şu an sınırlı.
Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu şu anki sistemin değil mi?

Bu sistemi bilemedim hocam aynı fiyata 4060 bulabilirsiniz. Arkadaşlar daha detaylı bir öneri yapacaktır benim pek bir bilgim yok.

PSU ve depolaman olduğuna göre diğer bileşenler kalıyor. 25.000 TL'ye
2.el 3080 15k
Msi B550 PRO VDH 4k
8x2 ram 1.5k
r5 5600x 4k

Hocam bence bu fiyata yeterli sistem zaten kimse 2.el risklerine girmek istemez. Valorant'ta bu sistem bence 1440p(Ultra) 200-250 FPS verir CoD: Warzone'de de bir 90FPS görürsünüz.

Hocam bence bu fiyata yeterli sistem zaten kimse 2.el risklerine girmek istemez. Valorant'ta bu sistem bence 1440p(Ultra) 200-250 FPS verir CoD: Warzone'de de bir 90FPS görürsünüz.
Hocam , anlamamışssınız herhalde arkadaşın elinde psu ve depolama var ve ayrı olarak 25 bin tl bütçe ayırmışki sistem toplamak için.

Attığı sistem kendi sistemi değil , kafasında topladığı sistem. Yanlış anladıysam düzeltin.

Pardon hocam başlığı görünce direkt komple sistem değişecek sanıp hızlıca göz gezdirmişim cevap yazmışım.

Bu şu anki sistemin değil mi?
hayır almayı planladığım sistem.

Hayır yanlış anlamamışsınız sadece ek olarak elimde RAM'ım da var bana lazım olan ekran kartı anakart ve işlemci hiç ikinci ele bulaşmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…