En az 2 TB ve 5000 üstü okuma yazma hızı olan bir SSD, toplam 64 GB RAM ve tabii ki de tüm slotlar toplamda 64 GB destekleyecek bir anakart, ayrıca anakart RAM MHz desteği en kötü 3600 MHz olsun istiyorum. Anakart olarak da AMD uyumlu anakart istiyorum. Ekran kartı olarak da NVIDIA olacak, ekran kartının 4000 serisi olmasına gerek yok, 3000 serisi en az 12 gb vramli ekran kartta olur. Bana bu bütçe ile en iyi F/P parçaları önerebilir misiniz?
En az 2 TB ve 5000 üstü okuma yazma hızı olan bir SSD, toplam 64 GB RAM ve tabii ki de 64 GB destekleyecek bir anakart, ayrıca anakart RAM MHz desteği en kötü 3600 MHz olsun istiyorum. Anakart olarak da AMD uyumlu anakart istiyorum. Ekran kartı olarak da NVIDIA. Bana bu bütçe ile en iyi F/P parçaları önerebilir misiniz?
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!