25.000TL bütçe ile sistem toplama tavsiyesi

arkadaşlar bütçeyi tartışacağınıza en optimum sistem parçalarını bulmanız daha hayırlı olmaz mı? böyle yazacaksanız hiç yazmayın.
Rami 64GB, ssd ise 5000mb/s ve 2tb isteminizdeki neden nedir? Eğer bir amaca yönelikse sıkıntı yok ama yalnızca sizin isteğinizse tamamen gereksiz masraf olacağını düşünüyorum. Belirtmediğiniz için sormak istedim.

64gb ram olmaz 32 olur 2 tb olmaz 1 olur kendinize göre bulup atın değerlendirelim
buraya yazma amacım zaten benim bilmediğim parçaları sizin söylemeniz
hazır sistem almayı bende biliyorum.

64 GB RAM olmaz 32 olur 2 TB olmaz 1 olur kendinize göre bulup atın değerlendirelim.
Buraya yazma amacım zaten benim bilmediğim parçaları sizin söylemeniz.
Hazır sistem almayı ben de biliyorum.

Kanka toplasan en ucuz RTX 3060'lı 12 GB hali ile 31.600 ediyor toplam daha monitör vs yok ama.

64 GB RAM'li 2TB SSD'li kasayı 27kya topladım arkadaşlar teşekkürler mükemmel geribildiriminiz için (merak edenler için RTX3060 12 gb vram var)

64 GB RAM'li 2TB SSD'li kasayı 27kya topladım arkadaşlar teşekkürler mükemmel geribildiriminiz için (merak edenler için RTX3060 12 GB VRAM var)

Dostum nasıl topladın merak ettiğimden soruyorum DDR4 RAM'di herhalde.

64 GB RAM'li 2TB SSD'li kasayı 27kya topladım arkadaşlar teşekkürler mükemmel geribildiriminiz için (merak edenler için RTX3060 12 gb vram var)
Hocam parçaları bizimle paylaşın forumdaki kullanıcılarda faydalansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…