25.000TL bütçeyle Acer Nitro V15 alınır mı?

Hmegan

Centipat
Daha fazla  
Baylar selamlar öğretmenim okula oraya buraya götürmem gerekiyor ama sağlam ekran kartı cart curt olsun da istiyorum. 25k bütçem var. Bulduğum ACER Nitro V15 vardı onu beğendim, buradaki yorumlara göre şarj tuğlası, öküz gibi olduğundan biraz dara düştüm. Ne önerirsiniz?

Alınır ama HP victus modellerine de bir bak istersen

alırsın testleri yaparsın baktın sorun var ısınıyor iade edersin. Burda acer alınmaz tarzı laflara güvenerek cihazdan soğumanı doğru bulmuyorum. Alınır kardeşim

Aynısı vardı elimde patladı mavi ekran hatası ve ısınma sorunu olduğu için tamirciye göndermiştim termal macun sürdü ve geri gönderdi ısınma sorunu düzeldi fakat mavi ekran devam ediyordu oyun ortasında sürekli gidiyordu en son garantiye gönderdim ve garantisi bozulmuş dediler tamirciyle konustuğum da ben garanti bozacak bir şey yapmadım dedi ve şu an garanti de tamiri için 50bin lira istediler şaka gibi zaten bu benim kendi yaşadığım bir sorun sen yine almak istersen alırsın ama ben kolay kolay bir daha Acer'in hiçbir serisine yanaşmam.

alırsın testleri yaparsın baktın sorun var ısınıyor iade edersin. Burda acer alınmaz tarzı laflara güvenerek cihazdan soğumanı doğru bulmuyorum. Alınır kardeşim
Yanlış anladın ikiside iyi markalar HP victus performans olaraktan biraz düşük olsada pil açısından daha iyi Acer de bazı yerlerde performans olaraktan daha iyi yüksek kapsamlı oyunlar oynamayacaksanız HP victus daha mantıklı bence

hocalar hp victus iyi hoş da 25.000 TL'nin altında victus yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…