25.000TL hazır sistem önerisi

thwoun

Decapat
Daha fazla  
Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Bakınırken şöyle bir sistem buldum. Sizce alınır mı? Birde 5 5600 olduğundan ısınmasından korkuyorum, güzel bi soğutucu öneriside yaparsanız çok sevinirim.

Hocam sistem güzel fakat RAM markasını bilemediğim için tam yorum yapamayacağım.

Eğer isterseniz Corsair RAM kullanabilirsiniz.

Hocam sistem güzel fakat RAM markasını bilemediğim için tam yorum yapamayacağım.

Eğer isterseniz Corsair RAM kullanabilirsiniz.
Rami Adata yapsam peki?

Hocam neden DDR5 almalıyım peki, biraz açıklar mısınız? Tam bir fikrim yok DDR5, DDR4 farkları bilmiyorum.

Hocam neden DDR5 almalıyım peki, biraz açıklar mısınız?
İleriye dönük bir sistem olur. Mesela ileride AM4 işlemci üretilmesi kesildiğinde ve sen sistemi yükseltmek istediğinde bir süre sonra yine yetersiz kalacak. Zorunlu mu DDR5 alman hayır, istersen DDR4 de alabilirsin.

RAM'i Adata yapsam peki?

Hocam neden DDR5 almalıyım peki, biraz açıklar mısınız? Tam bir fikrim yok DDR5, DDR4 farkları bilmiyorum.

DDR5 daha geleceğe yönelik ve performans farkları var ikisi arasında. Alabiliyorsan DDR5 alman iyi olur ileriki upgradeler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…