PcKolik'in mağazasına gidebilirsen 20k ya 5060 sistem var ona bakabilirsin. Gidemezsen yine 9060XT 8 GB indirime girmesini bekleyebilirsin geçen 15k ya kadar düştü o zaman güzel bir sistem çıkar.
PcKolik'in mağazasına gidebilirsen 20k ya 5060 sistem var ona bakabilirsin. Gidemezsen yine 9060XT 8 GB indirime girmesini bekleyebilirsin geçen 15k ya kadar düştü o zaman güzel bir sistem çıkar.
O anakarta AMD işlemci takamazsın. İşlemci olarak özelleştirme seçeneği varsa 13400F yap kesinlikle. RAM olarak 2x16 yapılabilir kasayıde değişirsin düz 25 olur yüksek ihtimal.
Tabii özelleştirme seçeneği yoksa direkt böyle al geç.
Sadece ısınma ise eğer benim laptop soğutucum var 4 fanlı. O yüzden pek sıkıntı olmazdı aslında. Benim bi yandan da bu modele yönelmemin sebebi, bu ekran kartının bile bana biraz fazla gelmesi. Ama diğer Victuslarda olan kronik sorunlar olmasından endişe ediyorum.
Şu sistem bile 3 sene öncesinin ortalama bir sistemi aslına bakarsak, RAM'i 32'ye HDD'yi de en az 1, para varsa 2TB yükseltsen ekran kartıylan beraber aslında götürür mü götürür. 1080p takılırsın açarsın Frame Generation işte olduğu kadar. Fiyatı iyi dolar bazında bu kadar vergiye rağmen.