25.000TL sistem önerisi

Mekafe

Yoctopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, 25000TL bir sistem almak istiyorum güncel olarak alabileceğim en iyi sistem nedir? 1080p oyun oynayacağım 30000TL'ye kadar da çıkabilirim ne önerirsiniz?

Merhaba hocam, bütçenize 2K bile oyanayabileceğiniz bir sistem var. Zamanında bende bu sisteme bakmıştım, içindeki işlemciyi R5 5600X olarak değiştirirseniz canavar gibi sistem olur.

Hocam eğer 30 bin TL'ye çıkarsanız bu sistemi öneririm içindeki ekran kartı ASUS'un RTX serisinin ilk özel soğutmalı ekran kartıdır, inceleme videolarında 4K oyunlarda bile 65 dereceyi geçmedi.

Selam arkadaşlar, 25000TL bir sistem almak istiyorum güncel olarak alabileceğim en iyi sistem nedir? 1080p oyun oynayacağım 30000TL'ye kadar da çıkabilirim ne önerirsiniz?
34K olur mu?

Yok hocam o kadar çıkamam maalesef.

Hocam öncelikle önerileriniz için teşekkürler 1. sistem ile 2. sistem arasında büyük bir fark var mı var ise 2. sistemi alabilirim.

Son düzenleme:
Yok hocam o kadar çıkamam maalesef.

Hocam öncelikle önerileriniz için teşekkürler 1. sistem ile 2. sistem arasında büyük bir fark var mı var ise 2. sistemi alabilirim.

Hocam öncelikle şunu belirtmem lazım, RTX 3080 gibi bir ekran kartında 8K oyun bile oynayabiliyorsunuz (tabii ki 8K giriş seviyesinde) bu iki ekran kartı arasında oyunlarda bazen 10 bazen 30 FPS oynayabiliyor, ve 2. sistemde özel soğutmalı bir ekran kartı var, nitekim benim önerim 30 bin TL'ye kadar çıkıyorsanız 2. sistemi alabilirsiniz, çünkü 2. sistemdeki ekran kart fiyatı 25 bin TL ama sistem 27 bin TL gayet uygun bir sistem, ben sizin yerinizde olsaydım bu fırsatı kaçırmazdım.

Anladım çok sağ olun büyük ihtimal 2. sistemi alırım bana da çok cazip geldi peki bu sistem beni kaç yıl götürür dersiniz?

Hocam öncelikle belirtmem lazım 8K ile giriş seviyesinde oynayabiliyosunuz dedim, ve bu videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim Recep Baltaş'da diyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım çok sağ olun büyük ihtimal 2. sistemi alırım bana da çok cazip geldi peki bu sistem beni kaç yıl götürür dersiniz.

Hocam kullanışınıza bağlı, orasını pek bilemem ama en az 5 sene götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…