25.000TL sistem önerisi

10GB VRAM birkaç yıl sonra 2K için bile yavaş yavaş yetersiz kalacaktır kısıtlı kas gücünü saymıyorum bile. Ancak 8K 3FPS oynanmak istenirse oynanabilir.

8K oyun mu? Peki anladım.
Hadi onu geçtim 8K Monitörün fiyatı sistemden daha pahalıya denk gelecek ona ne diyelim?

Dalga mı geçiyorsunuz video 2020 yılına ait.
3080 10 GB VRAM ile yakında 2K da yetersiz kalacak,8K giriş seviyesi gibi yanlış bilgi vermeyin ceza alırsınız.

Hocam burada işletim sistemine de para istiyor hemen hemen aynı fiyata denk geliyor.

10GB VRAM birkaç yıl sonra 2K için bile yavaş yavaş yetersiz kalacaktır yetersiz kas gücünü saymıyorum bile. Ancak 8K 3FPS oynanmak istenirse oynanabilir.

Hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda 2. dakika 50. saniyeyi açar mısınız lütfen?

4K oynuyorlar oyunu. Sizin mantığınız şöyle çalışıyor galiba: "4K açan ekran kartı 8 de açar ne olacak 8K bambaşka bir boyut 3080 kaldıramaz 8K.

Hocam burada işletim sistemine de para istiyor hemen hemen aynı fiyata denk geliyor.

Bedava varken niye para veresin? Deneme sürümünü kurabilirsin çok bir fark yok aralarında sadece altta Windows etkinleştir yazısı çıkıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows'un kendisine 3500 TL vermesi çok mantıksız ama bence bir seferliğine 70 TL verilir, lisanslı kullansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…