VarBişiler Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #11 seercii dedi: ilk attığımın eksik yönleri neler acaba bilmiyorum da pek Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ventus model, soğutmada üstün sorunları var.
seercii dedi: ilk attığımın eksik yönleri neler acaba bilmiyorum da pek Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ventus model, soğutmada üstün sorunları var.
S seercii Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #12 VarBişiler dedi: Ekran kartı ventus model, soğutmada üstün sorunları var. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim peki bu modelin 7700xt kartlı olanı da vardı da bitmiş sanırım o mu yoksa nvidia ekran kartlı mı bilemedim
VarBişiler dedi: Ekran kartı ventus model, soğutmada üstün sorunları var. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim peki bu modelin 7700xt kartlı olanı da vardı da bitmiş sanırım o mu yoksa nvidia ekran kartlı mı bilemedim
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.240 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #13 seercii dedi: teşekkür ederim peki bu modelin 7700xt kartlı olanı da vardı da bitmiş sanırım o mu yoksa nvidia ekran kartlı mı bilemedim Genişletmek için tıkla... Benim attığım 7700xt idi fakat 30k olunca sildim zam gelmiş. 7700xt denk gelirse 7700xt kesinlikle.
seercii dedi: teşekkür ederim peki bu modelin 7700xt kartlı olanı da vardı da bitmiş sanırım o mu yoksa nvidia ekran kartlı mı bilemedim Genişletmek için tıkla... Benim attığım 7700xt idi fakat 30k olunca sildim zam gelmiş. 7700xt denk gelirse 7700xt kesinlikle.