25.000TL sistem önerisi

Bütçe
18-25

cha0z

Zeptopat
Daha fazla  
İyi akşamlar 15-18 Max 25 bin bir sistem toplamak istiyorum. Oynadığım oyun Knight Online ve web sitesi oyun klanlar. Oynamadım ama oynarsam Rise Online. Başka bir oyun oynamam. Çok araştırdım hazır sistemlere bakıyorum kredi kartı taksit girdimi işin icine 30-35 bine çıkıyor. Onerilerinizi bekliyorum. Yaklaşık 2 haftadır bakıyorum kafam Allak bullak oldu. Aldığım sistemin beni bir 5 yıl falan götürmesini iyilerim sonra yan bilgisayar olur.

Gayet mütevazi bir oyun listeniz var. Sizi 10k veya 15klık bir laptop +5 yıl götürür hocam.
8 GB RAM i5 işlemci bir Lenovo tercih edebilirsiniz.

İyi akşamlar 15-18 Max 25 bin bir sistem toplamak istiyorum. Oynadığım oyun Knight Online ve web sitesi oyun klanlar. Oynamadım ama oynarsam Rise Online. Başka bir oyun oynamam. Çok araştırdım hazır sistemlere bakıyorum kredi kartı taksit girdimi işin icine 30-35 bine çıkıyor. Onerilerinizi bekliyorum. Yaklaşık 2 haftadır bakıyorum kafam allak bullak oldu. Aldığım sistemin beni bir 5 yıl falan götürmesini iyilerim sonra yan bilgisayar olur.

Sadece bu tür oyunları oynayacaksanız vatandaki 1650 tarzı hazır sistemlere bakabilirsiniz. Harici olarak bunu önerebilirim Sistem 1TB yapıp anakartı MSI B450 yapıp alabilirisniz.

İyi akşamlar 15-18 Max 25 bin bir sistem toplamak istiyorum. Oynadığım oyun Knight Online ve web sitesi oyun klanlar. Oynamadım ama oynarsam Rise Online. Başka bir oyun oynamam. Çok araştırdım hazır sistemlere bakıyorum kredi kartı taksit girdimi işin icine 30-35 bine çıkıyor. Onerilerinizi bekliyorum. Yaklaşık 2 haftadır bakıyorum kafam Allak bullak oldu. Aldığım sistemin beni bir 5 yıl falan götürmesini iyilerim sonra yan bilgisayar olur.

Gayet mütevazi bir oyun listeniz var. Sizi 10k veya 15klık bir laptop +5 yıl götürür hocam.
8 GB RAM i5 işlemci bir Lenovo tercih edebilirsiniz.
Usta daha önce monster abra a7 v13.2 vardı elimde bütün gün açık kaldığı için ısınıyordu o yüzden leptop istemiyorum usta .

Sadece bu tür oyunları oynayacaksanız vatandaki 1650 tarzı hazır sistemlere bakabilirsiniz. Harici olarak bunu önerebilirim Sistem 1TB yapıp anakartı MSI B450 yapıp alabilirisniz.
Dediğiniz sistem amd mi Intel mi özelleştirlere girince b450 değiştirme sini bulamadım

Son düzenleme:
Usta daha önce Monster Abra A7 v13.2 vardı elimde bütün gün açık kaldığı için ısınıyordu o yüzden laptop istemiyorum usta.

Dediğiniz sistem AMD mi Intel mi özelleştirlere girince B450 değiştirmesini bulamadım.

AMD-NVIDIA sistem benim attığım. B450M-A Pro Max dediğim anakart. 990 EVO gibi bir SSD seçip mağazadan satın alabilirsiniz isterseniz internet sitesinden de satın alabilirsiniz.

AMD-NVIDIA sistem benim attığım. B450M-A Pro Max dediğim anakart. 990 EVO gibi bir SSD seçip mağazadan satın alabilirsiniz isterseniz internet sitesinden de satın alabilirsiniz.
işlemcı 5500 kurtarır mı 5600 mu olması lazım yada daha degısık bır fıkır varmı ?

İşlemcı 5500 kurtarır mı 5600 mu olması lazım ya da daha degısık bır fıkır var mı?

5600 seçeneği olsaydı 5600 alın derdim, ancak 5600X seçeneği var diğer modele göre biraz daha pahalı, bütçenizi aşmıyor ise tercih edebilirsiniz aralarında fark olan 2 işlemci.

5600 seçeneği olsaydı 5600 alın derdim, ancak 5600X seçeneği var diğer modele göre biraz daha pahalı, bütçenizi aşmıyor ise tercih edebilirsiniz aralarında fark olan 2 işlemci.
fan ihtiyacı duyarmıyım amd ısınıyor denıyor knight online de butun gun bılgısıyarım acık durucak nasıl bı fan olmalı yada gerek varmı .

Fan ihtiyacı duyar mıyım AMD ısınıyor denıyor Knight Online de butun gun bilgisayarım acık duracak nasıl bir fan olmalı ya da gerek var mı?

Yok hocam rahatlıkla yeter 5600Xe de 5500e de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı