25.000TL telefon önerisi

Mercev

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 25.000TL maksimum bütçem var. Üstüne 2 koy şunu al denilemeyecek şekilde, sınırım yani 25.000TL. Bana telefon önerisinde bulunabilir misiniz? Telefonla fazla da bir işim yok, kız arkadaşımın da istedikçe kullanabilmesi açısından kamerası güzel bir cihaz önerebilirseniz sevinirim. Aklımda Samsung S24 FE var ancak çok da anlamıyorum telefonlardan. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Eğer iPhone hayranı iseniz önerim iPhone 11; Fiyat-Performans tarafından gayet iyi bir telefon. Ancak Telefon 6 Yılını doldurduğundan dolayı güncelleme desteği yakında kesilecek. Onun dışında gayet yeterli bir telefon.

Güncelleme desteği kesilecek bir telefon için bu kadar para vermek bana mantıksız geliyor, şu anda da iPhone X kullanıyorum ayrıca, benim için çok da bir fark olmayacak. Teşekkür ederim yine de.

Hocam telefonla pek bir işim yok benim açıkçası, bilgisayar hariç oyun oynamıyorum çok da önemli değil yani benim için. Kamerası S24FE'den kötüyse hiç bulaşmayayım.

Yurt içi olarak S24FE veya Xiaomi 14T tercih edebilirsin. Yurt dışı olarak S23 Ultra alabilirsin.

Samsung varken POCO alınmaz. 1 sene POCO X6 Pro kullandım. Son 6 ay zar zor katlandım. Konu sahibi de günlük kullanım için istemiş zaten.