Adobe'nin neredeyse tüm programlarını ve diğer programlama için kullanılacak 20-25 bin TL civarında bir laptop veya masaüstü arıyorum. Gaming olduğu zaman anlayabiliyorum ama işe programlar dahil olunca işlemcide olaylar biraz değişiyormuş. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
Adobe'nin neredeyse tüm programlarını ve diğer programlama için kullanılacak 20-25 bin TL civarında bir laptop veya masaüstü arıyorum. Gaming olduğu zaman anlayabiliyorum ama işe programlar dahil olunca işlemcide olaylar biraz değişiyormuş. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
Masaüstü alabiliyorken Laptop önermem. 2 katı daha iyi performans alırsınız masaüstünde. Ayrıca Ryzen 5 7500F 13ve 14. Nesil i5 ile denktir. Yani kötü değil gayet iyi ve yeterli.
Masaüstü alabiliyorken laptop önermem. 2 katı daha iyi performans alırsınız masaüstünde. Ayrıca Ryzen 5 7500F 13ve 14. nesil i5 ile denktir. Yani kötü değil gayet iyi ve yeterli.
Evet, ama şu an alıcağımız arkadaşımız laptopta ısrar ediyor o yüzden tekrar laptop daha iyi oluacak gibi duruyor. Çıkabilirim 30-35 bin civarına eğer değerse.