25.000TL'ye kadar bilgisayar mühendisliği için bilgisayar önerisi

Hocam ben laptoptan çok anlamıyorumda diğerinin özellikleri daha iyi sanki biri 8 GB diğeri 16 GB RAM. Bir de bütçe 30k gibi olsa cok fark eder mi kullanım ömrü acısından.
Attığı cihaz 75 watt ve MUX yok.

Nitro 140 watt ve MUX var.

Sadece RTX ekran kartını kullanmanı sağlıyor, işlemci odaklı oyunlarda duruma göre 50 FPS bile arttırabilir.

Hocam bu laptopa RAM ekletme nasıl oluyor ben bunu alıp 16 GB yaptırmak istesem.

Shivarra hocam atmış.
Stoğu bitmiş hocam. Ayrıca geçen gün yanlış bilgiden uyarı yemişsiniz. Sanırım victus düşmanlığın var. Biraz dikkat.

Hocam ben laptoptan çok anlamıyorumda diğerinin özellikleri daha iyi sanki biri 8 GB diğeri 16 GB RAM. Bir de bütçe 30k gibi olsa cok fark eder mi kullanım ömrü acısından.
Eder.

Stoğu bitmiş hocam. Ayrıca geçen gün yanlış bilgiden uyarı yemişsiniz. Sanırım victus düşmanlığın var. Biraz dikkat.

Eder.
Victus düşmanlığım yok, moderatörlerin her şeyi ciddiye alması onların sorunu benim değil. Yanlış bilgi yediğim şeyin ciddi olma olasılığı ne kadar? Ayrıca stok mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…