25.000TL'ye kadar bisiklet önerisi

sppoody

Hectopat
20 25 bin bütçem var boyum 1.82 kilo 88 aklimda 27.5 jant olmasi vardi. Dag bisikleti olsun istiyorum ve hidrolik freni olursa guzel olur.
Sehir icinde dolasirken goruyorum. Çocuklar suruyor gobekleri degistirmisler gidonu falan renkleri bayağı guzel oluyor sesi falan. O tarz degisiklikler yapmak isteyebilirim. Bir sure sonra o yuzden ona da uygun olursa sevinirim. Bazen teker falan da deniyorum eglencesine bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlam bir ürün istiyorsan eğer bu'nu tavsiye ederim. Mekanik disk fren ama iyidir.
Hidrolik disk fren içinse Kron XC150 modeline bakabilirsin.

XC 150 ile Mosso Black Edition karsilastirilsa hangisi daha iyidir? Cunku Mosso'nun full siyah olmasi beni cok cekti. Ve Mosso gobek değiştirmeye uygun mudur? Mosso'yu link olarak ekleyecektim ama yasakli kelimeden dolayi Hepsiburada linki koyamadim kusura bakma.

Mosso kaliteli bisiklettir. Tercih edebilirsiniz bence üzmez. Göbek değiştirme kısmına yorum yapamıyorum ama o konuda bilgim yok. Sadece Mosso sağlamdır, ondan emin olabilirsiniz.

Asla böyle saçma bisikletlere bakma Mosso Black Edition F/P değil aynı fiyata 2 katı bisikletler var Kron kronik bisiklettir sana önerim Bianchi'ya da Carraro https://www.hepsiburada.com/bianchi...akce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.85.3 zam gelmeden bu bisikleti alman çok iyi olur. Bisiklet 10 vites çoğunluk tırmanış ve hareket için kullanılıyor. Daha hızlı istiyorsan https://www.n11.com/urun/bianchi-ma...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Bianchi'yi daha çok öneririm Carraro'nun maşaları çok güzel değil (big serisi dışında)

20 25 bin bütçem var boyum 1.82 kilo 88 aklimda 27.5 jant olmasi vardi. Dag bisikleti olsun istiyorum ve hidrolik freni olursa guzel olur.
Sehir icinde dolasirken goruyorum. Çocuklar suruyor gobekleri degistirmisler gidonu falan renkleri bayağı guzel oluyor sesi falan. O tarz degisiklikler yapmak isteyebilirim. Bir sure sonra o yuzden ona da uygun olursa sevinirim. Bazen teker falan da deniyorum eglencesine bu arada.
bisikletimi satmayı düşünüyorken mesajınızı gördüm elimde yükseltilmiş m beden rockrider st540 var boyum 1.95 90 kiloyum koltuğu kaldırdığımda çok rahat kullanım sağlıyor 12-13 kilo bir şey kendi zevkime göre modifikasyonlar yaptım bayağı sağlam makine oldu asla zorlayarak kullanmadım aklımdan geçen fiyat 26k eğer bisiklet almadıysanız detaylı konuşabiliriz Bursa'daysanız elden değilseniz kargo ile gönderim sağlarım

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı