25.000TL'ye kadar monitör dahil sistem önerisi

Sorun çıkma ihtimali olan bir monitör almaktansa hiç sorun görülmemiş değilde az sorunu olan bir monitör alınabilir.

r25i ile neredeyse aynılar. AOC'un SRGB oranının daha iyi olduğunu duydum.
Parlaklık farkı var, AOC'un parlaklığı r25i'ye kıyasla düşük. Bunu konu sahibi değerlendirmeli.
Sorun çıkma ihtimali olan bir monitör almaktansa hiç sorun görülmemiş değilde az sorunu olan bir monitör alınabilir.
Sorun olduğunu ilk kez sizden duydum, diğer konularda da bolca tavsiye edilmiş.

Sorun çıkma ihtimali olan bir monitör almaktansa hiç sorun görülmemiş değil de az sorunu olan bir monitör alınabilir.

Sorunsuz monitör veya çıkma ihtimali az olan diye bir şey yok. Her monitörden çıkabilir ölü piksel bu üretimle alakalı bir durum.

Parlaklık farkı var, AOC'un parlaklığı r25i'ye kıyasla düşük. Bunu konu sahibi değerlendirmeli.

Sorun olduğunu ilk kez sizden duydum, diğer konularda da bolca tavsiye edilmiş.
Evet AOC 300 nit. Bendeki monitör 350 nit ve parlaklığı %50de kullanıyorum. Gayet yeterli.
Arkadaşımda 250 nit monitör var. 250 yeterli değil. 300 yeterli olur diye düşünüyorum. İkisi de iyi monitörler.

Evet AOC 300 nit. Bendeki monitör 350 nit ve parlaklığı %50de kullanıyorum. Gayet yeterli.
Arkadaşımda 250 nit monitör var. 250 yeterli değil. 300 yeterli olur diye düşünüyorum. İkisi de iyi monitörler.
Ben de 400 nit %100 parlaklıkta kullanıyorum, kullanım alışkanlıklarına bağlı bir olay. Dediğim gibi tamamen kişisel. Geceleri lamba olarak kullandığım oluyor swh.
Bunun haricinde parlaklık yeterliyse AOC alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…