25-26 bin TL hazır sistem önerisi

APU sistem nasıl oluyor hocam anlat bir Intel Arc B580 APU muymuş? Donanım bilginize hayran kaldım.

Ya güzel kardeşim satarken bile kimse almaz Intel ekran kartlı sistemi.
Bu piyasayı NVIDIA ekran.

Ya güzel kardeşim satarken bile kimse almaz Intel ekran kartlı sistemi.
Bu piyasayı NVIDIA ekran kartları dönderiyor.

Evet senin gibi fanboylar sağ olsun NVIDIA'dan vazgeçemiyorlar ama bundan 3yıl sonra 4060'ın çöp olacağını bilerek alın.

Hocam B580 ekran kartının güçlü olduğunu herkesten duyuyorum. Sizin önerdiğiniz sistem şu an nedir?
İşlemci Ryzen daha iyi olmaz mı?

Hocam B580 ekran kartının güçlü olduğunu herkesten duyuyorum. Sizin önerdiğiniz sistem şu an nedir?

Intel.

Viper blaze | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Intel Arc B580 12 GB | 512 GB SSD hazır sistem Viper Blaze | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Intel ARC B580 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hocam bu ekran kartına genelde Intel koyuyorlar ben bulamadım ama bu segmentte Intel AMD fark etmez bence işinizi görür bu sistemde i5 14400F var fazlasıyla iyi ama en az kule tipi soğutucu ister soğutucu masrafı karşılayamazsanız önceki attığımda gayet iyi bir tercih olur karar sizin.

Hocam sistem çok güzel duruyor.
Sadece ekran kartı çok yeni olduğu için ileride bir sorunu çıkar diye bir endişem var.
Soğutucu olarak hangi marka olmalı?
Yardımınız için teşekkürler.

Hocam sistem çok güzel duruyor.
Sadece ekran kartı çok yeni olduğu için ileride bir sorunu çıkar diye bir endişem var.
Soğutucu olarak hangi marka olmalı?
Yardımınız için teşekkürler.

Hocam ben bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum açıkçası bir arkadaşımada B580 aldık gayet memnun soğutucu konusunda kendiniz montaj yapabilir misiniz?

Hocam ben bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum açıkçası bir arkadaşımada B580 aldık gayet memnun soğutucu konusunda kendiniz montaj yapabilir misiniz?
Hocam belki yapabilirim ama çok anlamıyorum montaj işlerinden biraz çekiniyorum yanlış birşey yaparım düşüncesinden dolayı.

Hocam belki yapabilirim ama çok anlamıyorum montaj işlerinden biraz çekiniyorum yanlış bir şey yaparım düşüncesinden dolayı.

Böyle bir soğutucu işinizi görür kurulum açısından korkmanıza gerek yok isterseniz ileride daha iyi soğutucu alırsınız veya kuramam derseniz başka sistemlere bakabiliriz.

Kule tipi daha mantıklı olmaz mı hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…