- Makaleler
- 1
Hocalarım Android'den sıkıldığım için iPhone almak istiyorum fakat bu bütçeye hangisi almalıyım bilmiyorum. Yurt dışı, içi fark etmez bu bütçeye alınabilecek en iyi iPhone hangisidir?
Yİ istiyorsanız, 14 Plus bulabilirsiniz. YD istiyorsanız, 14 Pro Max'e felan çıkabilirsiniz.Hocalarım Android'den sıkıldığım için iPhone almak istiyorum fakat bu bütçeye hangisi almalıyım bilmiyorum. Yurt dışı, içi fark etmez bu bütçeye alınabilecek en iyi iPhone hangisidir?
Yi istiyorsanız, 14 Plus bulabilirsiniz. Yurt dışı istiyorsanız, 14 Pro Max'e falan çıkabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2678248
Yerinizde olsam, 3 farklı senaryo da ilerledim. 14 Pro Max'e bakabilirdim, yurt dışı ancak hoş bir telefon olabilir.
Yurt içi 14 Plus'a satılık telefon var, "acil acil" yazan kısımda buna bir örnek. Kozmetik olarak çok iyi değil ancak yi cihazı, kullanım senaryosuna bağlı bir durum. Ya da vazgeçebilirsiniz. Bence en mantıklısı yeni bir andoird almak ama elinizdeki senaryolar bunlar gibi gözüküyor.
2028-2029 yılına kadar ön görülüyor.Android düşünmüyorum hocam iPhone kısmına girmek istiyorum. Önerinize göre iPhone 14 Plus iyi gibi ve alsam bu yazılım desteği vs. ne zaman bitiyor?
Pazarlık yapmayı unutmayın hocam, 2. elin en büyük avantajı pazarlıktır.Android düşünmüyorum hocam iPhone kısmına girmek istiyorum. Önerinize göre iPhone 14 Plus iyi gibi ve alsam bu yazılım desteği vs. ne zaman bitiyor?
Android düşünmüyorum hocam iPhone kısmına girmek istiyorum. Önerinize göre iPhone 14 Plus iyi gibi ve alsam bu yazılım desteği vs. ne zaman bitiyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.