25-30 bin TL bütçeyle hazır sistem mi alınmalı toplama mı?

Kansz

Decapat
Daha fazla  
Toplama alsam çok bilgim yok. Hazırlar daha mantıklı gibi geliyor. Bana hem oyun hem yazılım hem yayın açmak için lazım. Sizce toplama bilgisayar mı yoksa hazır bilgisayar mı? (25K-30K bütçem var)

Toplama istersen 4060 Ti, 7500F bir şey atarim. Hazir istersen ve cikarsan bu var ya da 4060 Ti 16 GB, 7500F var.

Toplama alsam çok bilgim yok. Hazırlar daha mantıklı gibi geliyor. Bana hem oyun hem yazılım hem yayın açmak için lazım. Sizce toplama bilgisayar mı yoksa hazır bilgisayar mı? (25K-30K bütçem var)

Hocam Akakçe'den istediğiniz parçaları yazın en ucuzunu bulun fiyatları toplayın hazır sistemden daha ucuzsa toplayın. Montajlama bilginiz varsa zaten sıkıntı yok.

Hocam toplama daha masraflı olur şu an hazır sistemler neredeyse ekran kartı fiyatına o ekran kartlı sistemler sunuyorlar.

Hazır attığın mükemmel reis sağol.

Reis PC'nin stoğu bitmişte geri gelir mi sence aynı fiyatıyla?

Son düzenleme:
Hazır attığın mükemmel reis sağ ol.

Reis PC'nin stoku bitmişte geri gelir mi sence aynı fiyatıyla?

Bilmiyorum. Bütçen 34K cikarsa benzer sistem var. Cikamazsan en ucuz sekilde atabilirim toplama 33K falan.

Bilmiyorum. Bütçen 34K cikarsa benzer sistem var. Cikamazsan en ucuz sekilde atabilirim toplama 33K falan.

Sorun değil 35k ya kadar çıkar belki. Zaten senin attığın 500 SSD'yi 1 TB yapınca 33K oldu.

Yaza kadar fiyatlar artar mı?

Sorun değil 35k ya kadar çıkar belki. Zaten senin attığın 500 SSD'yi 1 TB yapınca 33K oldu.

Yaza kadar fiyatlar artar mı?

Artabilir.

En ucuz 1TB.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…