25-30 bin TL hazır sistem önerisi

i5 12400F'li sistemi sadece SSD'yi 1 TB yapıp alacağım sizce fiyatına göre değer bir sistem mi?
Fiyatı 31.178 TL.

Bu sistemden bahsediyorsan evet alınır.

Evet hocam bu sistem. Teşekkürler cevapladığınız için.

Hocam rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın 1,500 TL farkla bu sistemi almak mantıklı sizce? Gigabyte ana kart ve ekran kartının ASUS'a göre soğutma ve performansına değer mi sizce.

İyi akşamlar dostlar sistem aldım sonra iade ettim o yüzden dolayı sistem alamadım. Arada kaldığım iki sistem var sizlere de danışmak istedim.
1.
2.
İki sistemde de SSD 1TB yapıp alacağım. Hangi sistemi almalıyım? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

7800XT var bu bütçede.

@Agony1 hocam bu sistemlerden hangisini önerirsiniz.

Hocam biraz geç oldu kusura bakmayın, bence 7800XT-13400F ikilisini alın. Ekran kartını yakın zamanda değişmeyecekseniz 7800XT oldukça güçlü.(biraz coil whline var haberinşiz olsun) aslında AM5 güzel giderdi ama bu bütçede bu ekran kartında LGA1700 de güzel.

Ayrıca bütçe artarsa soğutucu artı 1 TB SSD yapabilirsiniz.

hocam 1080p'de kullanıcam attığım sistemlerden hangisini önerirsiniz. Tebilondakini almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…