25-30 bin TL hazır sistem önerisi

infelix

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba 25 30 bin bandında hazır sistem önerilerinizi bekliyorum. Ağırlıklı olarak Valorant oynanacak ama hikayeli oyunlarda da hatrı sayılır FPS verirse iyi olur. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hepinize merhaba 25 30 bin bandında hazır sistem önerilerinizi bekliyorum. Ağırlıklı olarak Valorant oynanacak ama hikayeli oyunlarda da hatrı sayılır FPS verirse iyi olur. Teşekkür ederim.
Bütçeni biraz arttirirsan 9060 xt sistem alabilirsin.

Bütçeni biraz arttirirsan 9060 xt sistem alabilirsin.
Aslında bütçemi 40 45 e bile çıkarabilirim ama çoğunlukla valorant oynayacağım bu kadar masrafa gerek varmı diye düşündüm zaten diğer ekipmanlarla birlikte 50 bin e patlayacak bana

Aslında bütçemi 40 45 e bile çıkarabilirim ama çoğunlukla valorant oynayacağım bu kadar masrafa gerek varmı diye düşündüm zaten diğer ekipmanlarla birlikte 50 bin e patlayacak bana
45 lere çıkacaksan 5070 li sistemler var

Sadece valorant oynayacaksan bu fiyatlara çıkmana gerek yok sanki aslında. 15-20k'ya çözülmezmi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…