Arkadaşlar merhaba, hazır sistem almak istiyorum bütçem 25k-30k ya kadar çıkabilir. Bilgisayarda Blender rendering 3D karakter tasarımı vb. yapılacak (arada Dead by Daylight LoL gibi oyunlar oynanacak) hazır sistem konusunda veya sistem toplama konusunda bir bilgim yok. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam baktım sitelere fakat doğru düzgün sistem yok açıkçası 30 bin TL kadar bütçe için DDR5 sistem arıyorum buluyorum ekran kartı sıkıntı oluyor 5060 Ti 16 GB önerecektim fiyatlar uçmuş 40k falan.
Hocam baktım sitelere fakat doğru düzgün sistem yok açıkçası 30 bin TL kadar bütçe için DDR5 sistem arıyorum buluyorum ekran kartı sıkıntı oluyor 5060 Ti 16 GB önerecektim fiyatlar uçmuş 40k falan.
Hocam Arc kart pek tavsiye etmiyoruz sorunları vardı RTX 5060 alırsanız 1080 yani Full HD oyun oynarsınız sıkıntı yaratmaz ancak bütçeyi artırabilirseniz kasayı Cougar MX220 yaparsanız iyi olur Gamepower gibi Çin malı ürünler marka logosunu çakıp geçiyor RAM 1x16 olması da avantaj ileride yükseltme için 1 slot olması iyidir.